Ετικέτες

, , , ,

zhrineio

Στο Δημοτικό Στάδιο «Ι. Ζηρίνης» από τη «μανία» του αέρα καταστράφηκε και η τέντα του κλειστού γηπέδου όπου προπονούνται οι Ακαδημίες των αθλητικών συλλόγων της Κηφισιάς. Έτσι κι αλλοιώς έβαζε νερά, όταν έβρεχε.

Μήπως να δώσει ο κ. Σγουρός κανα ψίχουλο από όλα εκείνα τα εκατομμύρια ευρώ της Περιφέρειας Αττικής που θα δώσει για το Mega Στάδιο της ΑΕΚ, έτσι ώστε να προπονούνται και τα παιδάκια των Ακαδημιών στην Κηφισιά …. (Ειρήσθω εν παρόδω ότι εξ όσων μαθαίνουμε, ο Σγουρός έχει πλέον καεί από την ΝΔ σαν περίπτωση υποψηφίου για την Περιφέρεια Αττικής, γιατί λέγεται στην πιάτσα ότι πάνω από τρία μεγαλοστελέχη – Ζαγορίτης, Παπαμιμίκος, Καλογερόπουλος – λένε στον Αντώνη τα χειρότερα για τον νυν Περιφερειάρχη Αττικής).

mpaloni2

Η Κηφισιά έχει πλέον ανεβάσει ομάδες στα «ψηλά σαλόνια του αθλητισμού» κι έχει έλλειψη αθλητικών χώρων. Το «ψηλά σαλόνια του αθλητισμού» εντός εισαγωγικών, γιατί δεν μας μοιάζει και πολύ αθλητισμός το γεμάτο σοβαρά πλέον επεισόδια, πρωτάθλημα του ελληνικού μπάσκετ, στο οποίο έχουν μετακομίσει πολλοί θερμοκέφαλοι οπαδοί του αθλητισμού …. στυλ Κολοσσαίου της Ρώμης …. αφού περί αυτού πρόκειται. Οι καννίβαλοι φίλαθλοι σε λίγο θα ζητήσουν για να ψυχαγωγούνται, να ενταχθούν στην παράσταση και αγώνες με λιοντάρια εναντίον ανθρώπων πριν τον αγώνα μπάσκετ για να ζεσταθεί η κερκίδα.

Η ΑΕΝΚηφισιάς για παράδειγμα που παίζει στην Basket League, ζητά δικαιολογημένα το γήπεδο του Ζηρινείου και οι ομαδούλες της Κηφισιάς έχουν ξεσπιτωθεί.

Advertisements