Ετικέτες

, , , ,

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΖΑΟΝ 2013 14

Εντός έδρας νίκη με 3-1 πέτυχε η Ομάδα των Kορασίδων του ΖΑΟΝ επί της αντίστοιχης των Θρακομακεδόνων.

Τα κορίτσια της Μπλάμη, ήταν καλύτερα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και επικράτησαν δίκαια.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Πρόεδρος του ΖΑΟΝ κ. Κώστας Αναστασίου δήλωσε: «Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στις αθλήτριές μας διότι παρόλο που ηλικιακά δεν ανήκαν στο σύνολό τους στην κατηγορία των κορασίδων, κατάφεραν από παιχνίδι σε παιχνίδι να βελτιώνονται σημαντικά.

Συγχαρητήρια αξίζουν και στην προπονήτριά τους Πηνελόπη Μπλάμη για το χτίσιμο και δέσιμο αυτής της Ομάδας που υπόσχεται πολλά. Η προσπάθειά μας αυτή θα συνεχιστεί συστηματικά, με στόχο σε σύντομο χρονικό διάστημα να έρθουν και οι επιτυχίες, μέσω του σωστού τρόπου εκμάθησης και ανάπτυξής του αθλήματος του βόλλεϋ.

Τελικός σκοπός μας πάντα είναι κάποια από αυτά τα κορίτσια να προωθηθούν από τις ακαδημίες και τις μικρές κατηγορίες στην πρώτη ομάδα».

Οι συνθέσεις:
ΖΑΟΝ (Μπλάμη): Γλύκα Α, Γαστεράτου Ε., Κοντοπούλου Α., Βασιλοπούλου Μ., Γαστεράτου Μ., Λιαροπούλου Δ., Καλόφωνου Ευ., Αναστασίου Μ., Αναστασιάδου Β., Χριστοπούλου Μ. Κακαρούκα Β., Τσελάνι Κ.
Θρακομακεδόνες: Καραούλη Δ., Τζαβέλα Ε., Παπαγεωργίου Α., Κομιανού Κ., Κωστοπούλου Α., Νταλακώστα Α., Σωτηράκου Σ., Σουσούνη Χ., Τραχάνη Α., Αλεπουδέα Μ.