Ετικέτες

, , , ,

κιουρκα

Το θέμα των διοδίων συζητήθηκε εκτάκτως στα Δημοτικά Συμβούλια Κηφισιάς, Διονύσου και Ωρωπού  τα οποία εξέδωσαν ψήφισμα ενάντια στην τοποθέτηση των διοδίων και  οργάνωσαν χθες στις 11:30 το πρωί  συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σταθμό Διοδίων Αφιδνών. Στη συγκέντρωση συμμετείχε και ο Επίσκοπος Κηφισιάς Κύριλλος.

Στη συγκέντρωση παραβρέθηκαν οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Κηφισιάς, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ. Κύριλλος και Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας, ο Δήμαρχος Χαλκιδέων, Θανάσης Ζεμπίλης, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι από την Κηφισιά, τον Ωρωπό, το Διόνυσο και τη Χαλκίδα.

SONY DSC

Οι Δήμαρχοι, Κηφισιάς, Νίκος Γ. Χιωτάκης, Ωρωπού, Ιωάννης Οικονομάκος και Διονύσου, Ιωάννης Καλαφατέλης με δηλώσεις τους, έστειλαν σαφές μήνυμα προς την κυβέρνηση ότι δεν θα δεχτούν περαιτέρω υποβάθμιση των περιοχών τους με την εγκατάσταση νέων σταθμών διοδίων.

Στην ομιλία του προς τους συγκεντρωμένους ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νίκος Γ. Χιωτάκης υπογράμμισε: «δεν θα δεχτούμε νέα διόδια, ούτε αυξήσεις στις τιμές, δεν θα δεχτούμε άλλη υποβάθμιση των πόλεων μας. Όποια σχέδια όποτε και να έγιναν δεν μπορούν να εφαρμοστούν. Όπως δεν εφαρμόστηκαν το 2007 που είχαν υπογραφεί έτσι και τώρα δεν μπορούν να εφαρμοστούν».

Advertisements