Ετικέτες

,

zaonrodopoli

O ΖΑΟΝ σπάζοντας την αρνητική παράδοση που είχε στο συγκεκριμένο γήπεδο, έφυγε από την πολλή δυνατή έδρα της Ροδόπολης, με το ροζ φύλλο αγώνα και τους 2 βαθμούς της νίκης και με σκορ 48-45.

Σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα ,αφού σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού οι ομάδες πήγαιναν μαζί στο σκορ, ο ΖΑΟΝ με το πολύ καλό παιχνίδι συνεργασίας και την εντυπωσιακή κυριαρχία κάτω από το καλάθι από τις ψηλές του παίκτριες, κατάφερε να πάρει την πολύ σημαντική νίκη.

Ο επικεφαλής της ομάδας μπάσκετ του ΖΑΟΝ κ. Σταύρος Ζαπάντης δήλωσε μετά τον αγώνα:
»Η ποιότητα των αθλητριών μας, η ψυχή και το καθαρό μυαλό μας έδωσαν αυτή την σημαντική νίκη. Θερμά συγχαρητήρια στις αθλήτριες μας καθώς και την εξαίρετη τεχνικό μας κ. Μαρία Μπαρλά. Με μεθοδικότητα, αγάπη και σκληρή δουλειά η Μαρία Μπαρλά, με την υποστήριξη της Έφης Αρχοντουλάκη, έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια ομάδα πειθαρχημένη και ανταγωνιστική, που λειτουργεί μέσα στο τερέν αλλά και εκτός σαν μία οικογένεια.»

ΖΑΟΝ: (Μπαρλά,Χριστοφορίδου): Κουτούγκα, Στεργιοπούλου, Καπετανάκη 4,Τηλκερίδου 3, Κράβαρη, Τικταμπανίδη 1,Τικταμπανίδη 11, Ρογγίτη 4, Κουνάδη 5,Τσίμπου 5,Στεφανάκη 2,Στεφανή 13

Advertisements