Ετικέτες

, , ,

aenk 3o lukeio

Το 3ο Γενικό Λύκειο Κηφισιάς επισκέφθηκαν αντιπροσωπεία παιχτών της Νέας Κηφισιάς, στο πλαίσιο μιας σειράς εκδηλώσεων που διοργανώνει η ΚΑΕ.

Την ομάδα εκπροσώπησαν ο αρχηγός Δημήτρης Μενουδάκος, ο Θοδωρής Σιούτης, ο Ντάριους Γκάρετ, ο βοηθός προπονητή, Γιώργος Μπιτζάνης και ο υπεύθυνους τύπου Γιάννης Μέγας.

Ο αρχηγός της ομάδας παρέδωσε στον Διευθυντή του σχολείου, κ.Κούτσικο μια φανέλα της Κηφισιάς με το νούμερο 1 και το όνομα του σχολείου στο πίσω μέρος, ένα λάβαρο του συλλόγου, καθώς και 5 εισιτήρια για τον επόμενο εντός έδρας αγώνα της ομάδας με τον Απόλλωνα Πάτρας (28/12, 16:00).

Μιλώντας στα παιδιά που είχαν κατακλύσει το χώρο του αμφιθεάτρου του σχολείου ο Δημήτρης Μενουδάκος είπε:

«Χαίρομαι πάρα πολύ που βρισκόμαστε εδώ ανάμεσα σας γιατί από αυτό εδώ το σχολείο ξεκίνησε η ιδέα της ίδρυσης της ΑΕΝ Κηφισιάς και εδώ στο ανοιχτό γήπεδο του σχολείου ήταν η πρώτη έδρα μας, άλλα και επειδή αυτό είναι το σχολείο που φοίτησα και εγώ.

Πολλοί από εσάς έρχεστε στο γήπεδο και σας βλέπουμε όμως θέλουμε ακόμα περισσότερους κοντά μας καθώς θέλω να ξέρετε καλά πως έχουμε ανάγκη την στήριξη σας για να πετύχουμε τους στόχους μας. Είναι πάρα πολύ σημαντικό για την πόλη μας αλλά και για όλους μας το γεγονός ότι η ομάδα μας βρίσκεται στην Ελίτ του ελληνικού μπάσκετ.

Σας περιμένουμε λοιπόν όλους στον αγώνα με τον Απόλλωνα που είναι και μέσα στις γιορτές και δεν θα έχετε υποχρεώσεις για το σχολείο».

Οι Θοδωρής Σιούτης, Ντάριους Γκάρετ και Γιώργος Μπιτζάνης, παρότρυναν τα παιδιά να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και να βρίσκονται δίπλα στην ομάδα της ΑΕΝΚ, ενώ ο διευθυντής του 3ου Λυκείου, κ. Κούτσικος, ευχαρίστησε τους παίκτες για την παρουσία τους στο σχολείο.

από το http://www.typoskifisias.gr/2013-05-23-11-48-39/8485-2013-12-14-00-34-47

Advertisements