Ετικέτες

, , , , , , , , , , , ,

ZAON Gynaikwn_2013-14_new

Η γυναικεία ομάδα βόλλεϋ του ΖΑΟΝ νίκησε και το Νηρέα στη Χίο, σημειώνοντας την 5η σερί επιτυχία και αποδεικνύοντας τη δαιμονιώδη φόρμα της. Το 1-3 δείχνει την ανωτερότητα της ομάδας της Κηφισιάς, η οποία πήρε μία νίκη που της έδωσε την τρίτη θέση της Βαθμολογίας.

Η ομάδα του Δήμου Κυριαζή μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και κέρδισε εύκολα τα δύο πρώτα σετς με 13-25 και 17-25 αντίστοιχα, αφού ήταν πολύ οργανωμένη σε όλους τους τομείς και δεν άφησε κανένα πειθώριο αντίδρασης στην αντίπαλη ομάδα.

Παρόλα αυτά ο Νηρέας επανέκαμψε στο τρίτο σετ και το κατέκτησε αν και δύσκολα με 25-20. Στο τέταρτο και τελευταίο σετ οι Κηφισιώτισες απάντησαν με το ίδιο σκορ (25-20) και τελείωσαν τον αγώνα, παίρνοντας στις αποσκευές τους το ροζ φύλλο και το τρίποντο που τις κατατάσει πλέον στην τρίτη θέση της Βαθμολογίας.

Η ομάδα της Κηφισιάς με την 5η σερί νίκη της απέδειξε ότι είναι μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του 2ου Ομιίλου, χάρη στη σημαντική δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις που έχουν καλύψει το έδαφος που χάθηκε στην αρχή.

Τα σετς: 13-25, 17-25, 25-20, 20-25

Νηρέας Χίου (Κυλαδίτης): Θωμαϊδου, Σιδεράτου, Χαβιαρά, Μαστοράκη, Μοσχούρη, Ξάνθου, Βαβάτσικου (λ), Βασιλοπούλου (λ), Βάλβη, Κυλαδίτη, Παντελούκα, Γιαννιτσαριώτη

ΖΑΟΝ (Κυριαζής): Βιτωράτου, Σπανού, Κάνταρη, Αριστοβούλου, Φιλιπιόνοκα, Κόνιαρη, Ξηντάρα (λ), Αυγοκλούρη.

από το http://www.zaonkifisias.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1923:-3-1-5-&catid=101:sample-sports-news