Ετικέτες

, ,

ΖΑΟΝ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Mε τον καλύτερο τρόπο τελείωσε ο πρώτος γύρος για την ομάδα μπάσκετ του ZAON, με νίκη απέναντι στην Παλατιανή 46-36.

Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι και από τις δυο ομάδες. Ζώνη 40 λεπτά σχεδόν η Παλατιανή … Μαν το μαν 40 λεπτά ο ZAON.

Το πρώτο δεκάλεπτο βρήκε τα κορίτσια του ZAON να χάνουν με 6-16, να μην έχουν βρει το ρυθμό τους ούτε τα πατήματα τους. Στο δεύτερο δεκάλεπτο μπήκε στο γήπεδο μια »άλλη ομάδα» με τελείως διαφορετική εικόνα, έπιασαν ρυθμό και με ομαδικές και έξυπνες κινήσεις καθάρισαν το παιχνίδι. Πολύ καλές ήταν όλες οι αθλήτριες του ZAON που δεν άφησαν καμία φάση χωρίς να την κυνηγήσουν, Όμως η έκπληξη της ομάδας ήταν η νέα στην θέση του άσσου Έλενα Τικταμπανίδη που οδήγησε την ομάδα της σε όλους τους τομείς.

Για τον ΖΑΟΝ: Στεφανάκη 5, Κουτουγκα 4, Κουνάδι 3, Στεργιοπούλου , Κράβαρη , Τσίμπου 2, Τικταμπανίδη 6, Στεφανή 15, Καπετανάκη, Τικταμπανίδη 2, Τηλκερίδου , Ρογγίτη 9

Η προπονήτρια του ΖΑΟΝ Μαρία Μπαρλά δήλωσε μετά τον αγώνα: »Μπράβο στα κορίτσια του ZAON γιατί κατάφεραν σε ένα δύσκολο πρώτο γύρο με απώλειες βασικών παικτριών να κρατηθούν σε πολύ καλή θέση, να δουλέψουν πιο σκληρά, να δεθούν ακόμα περισσότερο και να πάρουν 15 βαθμούς. Μεγάλη δύναμη της ομάδας το φίλαθλο κοινό μας!! Για ακόμα μια φορά έδωσε το παρόν κάνοντας την ομάδα του ΖΑΟΝ να παίζει με 6 παίκτριες!!»

Advertisements