ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΔ

Βρήκαμε σήμερα το πρωί στο διαδίκτυο την παρακάτω ανάρτηση, που έγινε χθες βράδυ στις 22.56 στο arouraios.gr. Δεν γνωρίζουμε αν είναι ακριβές το ρεπορτάζ του γεγονότος, αλλά αναδημοσιεύουμε το θέμα υπό την κρίση των αναγνωστών μας, πιστεύοντας στην ελευθερία του διαδικτύου. To θέμα έχει ανέβει και στο tragiko.net, στο myblogs.gr, στο voliotaki.blogspot.gr, σε όλο σχεδόν το μπλογκοσύστημα, ενώ μάλλον πρώτο το ανέβασε το  makeleio.gr στις 21.25 χθες βράδυ και επικαλείται αδιαμφισβήτητες μαρτυρίες.

«Την Πέμπτη το βράδυ περίπου στις 20:00 επί της οδού Λεβίδου στην περιοχή της Κηφισιάς ο νέο-ορκισθείς βουλευτής της γαλάζιας παράταξης (σ.σ. ο βουλευτής Καρδίτσας της ΝΔ Παύλος Σιούφας επικαλούμενος λόγους υγείας παραιτήθηκε και τη θέση του την κατέλαβε ο πρώτος επιλαχών, Γιώργος Αναγνωστόπουλος) κατά αδιαμφισβήτητες πληροφορίες του Στέφανου Χίου «πιάστηκε στα χέρια» με διερχόμενο οδηγό. 

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Αναγνωστόπουλος την ώρα που πάρκαρε το αυτοκίνητό του διαπληκτίστηκε με έναν άλλον οδηγό – κάτοικο Μελισσίων- με αποτέλεσμα η λογομαχία να πάρει φωτιά. Κουβέντα στη κουβέντα, αρπάχτηκαν στο ξύλο με αποτέλεσμα ο γαλάζιος βουλευτής να φάει το ξύλο της χρονιάς του! Σύμφωνα δε, με αυτόπτες μάρτυρες ο Αναγνωστόπουλος εθεάθη με μαυρισμένο μάτι και σκισμένα ρούχα.

Μάλιστα, ακούστηκε να λέει στον άλλον οδηγό « ξέρεις ποιος είμαι εγώ; είμαι βουλευτής» με αποτέλεσμα να …φάει περισσότερο ξύλο! 

Ο βουλευτής κάλεσε την ΑΜΕΣΗ ΔΡΑΣΗ ενώ φέρεται να επικοινώνησε με τα Νεα Δημοκρατία η οποία τον ..συμβούλεψε να μην δώσει προέκταση στο συμβάν. Εμείς απευχόμαστε τέτοια συμβάντα, αλλά πολλοί ήταν αυτοί που ψέλλιζαν «να αγιάσει το χέρι του οδηγού»!

ανάρτηση από το http://arouraios.gr/2013/12/agrio-ksilo-se-vouleuti-tis-neas-dimokratias-sti-kifisia/

Advertisements