Ετικέτες

, , ,

kifisia panhgyria

Με το δεξί ξεκίνησε τη χρονιά η Κηφισιά, καθώς επικράτησε στο Ζηρίνειο 2-0 επί του Πανναξιακού. Τα τέρματα που διαμόρφωσαν και το τελικό σκορ επετεύχθησαν το πρώτο στο 32′ με τον Βέρμπη να ανοίγει το σκορ για την Κηφισιά προ κενής εστίας μετά από εξαιρετική ενέργεια του Ντούμου,, ενώ το δεύτερο στο 65′ με τον Γκουτσούλα που εκμεταλλεύτηκε σύγχυση στην αντίπαλη άμυνα και με σουτ να διαμορφώνει το τελικό 2-0. καθαρίζοντας το ματς.

Η ομάδα της Νάξου στάθηκε αξιοπρεπώς στο Ζηρίνειο, απειλώντας με αντεπιθέσεις με σοβαρότερες αυτή του 31’ λεπτού με τον Καρούση να επιχειρεί να κρεμάσει τον Κόλλια, ανεπιτυχώς και στο 55’ με τον Αριανούτσο να βγαίνει απέναντι από τον Κόλλια, αλλά πάλι να μην μπορεί να ολοκληρώσει. Αξίζει να αναφερθεί πως την συνάντηση παρακολούθησαν περίπου 300 φίλαθλοι.

Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο Κακριδής και βοηθοί του οι Καλαράς και Σκούρτης (συνδέσμου Κορινθίας), που ελέγχονται για τις φάσεις του 10′ και 26′ λεπτού με ακύρωση  τερμάτων της Κηφισιάς όσο και του Πανναξιακού αντίστοιχα.

Κηφισιά (Μάρκος Μαυρομάτης): Κόλλιας, Στασινός, Εσλερ, Τεγούσης, Κολοτούρος, Ντούμος (63’ Παπάζογλου), Χίσο (86’ Παπαζούδης), Αλημπάς (90+1’ Κολλιάκος), Βέρμπης, Γκουτσούλας, Καραμπάς

Πανναξιακός (Γιώργος Βλαστός): Γιουργούσης, Κατσάρος, Μπανακάκης (82’ Χαμηλοθώρης), Ανδρεόπουλος, Σάββας, Καλογέρης, Καρούσης, Μποδώνιας (88’ Ευρυπιώτης), Βούλγαρης, Αριανούτσος, Μεσημέρης (72’ Σάντα)

από το http://www.typoskifisias.gr/2013-05-23-11-48-39/8923——2-0—

Advertisements