Ετικέτες

kifisia_1211

Τα πενήντα χρόνια της κλείνει η ιστορική εφημερίδα το 2014 και σύμφωνα με ανάρτηση στο σάϊτ της εφημερίδας, αν όλα πάνε καλά, θα το γιορτάσουν με μια μεγάλη γιορτή. Γιορτή που πιστεύεται ότι όλοι οι Κηφισιώτες θα αγκαλιάσουν και θα την κάνουν δική τους γιορτή, δυναμώνοντας έτσι τη φωνή της «Κηφισιάς».

Μαζί οι Κηφισιώτες και η εφημερίδα «Κηφισιά» πέρασαν δύσκολους καιρούς και σε δύσκολους καιρούς ζούμε και σήμερα, όμως υπήρξαν περίοδοι που αξίζει να τις θυμόμαστε, γιατί όχι μόνο ξεχειλίζουν αισιοδοξία αλλά και δημιουργικότητα και πρόοδο. Αυτή την αισιοδοξία θέλει να περάσει και στους αναγνώστες της η εφημερίδα με το λεύκωμα που ετοιμάζει και αφορά στα 50 χρόνια της ιστορίας της πόλης μας μέσα από τις σελίδες της «Κηφισιάς».

Στην καινούργια ηλεκτρονική σελίδα της εφημερίδας, που ανέβηκε τον περασμένο Σεπτέμβρη, έγινε μια ιστορική αναδρομή για τις δημοτικές εκλογές στην πόλη μας από το προεκλογικό 1964, τότε που «γεννήθηκε» η «Κηφισιά μας», μακράν του κόμματος μέχρι τις ημέρες μας την τελευταία εκλογή του σημερινού μας δημάρχου, το 2010. Αυτή είναι μια πρώτη γεύση, η πολιτική, υπάρχουν όμως και άλλοι δρόμοι, οι πολιτιστικοί, οι αθλητικοί, οι καλλιτεχνικοί που θα ακολουθήσουν και σίγουρα θα ικανοποιήσουν κάθε δύσκολο αναγνώστη.

Μπράβο στον Γιάννη και στην Έρικα, μπράβο σε όλους τους αρθρογράφους της «Κηφισιάς», ένα ξεχωριστό μπράβο στον Μιχάλη Τράνακα που κάνει τη διαφορά στην εφημερίδα με τα ρεπορτάζ του και το δημοσιογραφικό του ήθος και μπράβο στην συμπαθέστατη σύζυγό του που στηρίζει γραμματειακά την εφημερίδα.

Advertisements