Ετικέτες

, , , , ,

blosss

Τον προσέλαβε η Αριάννα Χάφινγκτον στο νέο της site

Εκτός από βουλευτής και ομιλητής σε κορυφαία Πανεπιστήμια στον κόσμο ο Γιώργος Παπανδρέου θα εργάζεται πλέον και ως μπλόγκερ, καθώς η ιδιοκτήτρια του διάσημου site «Huffington Post» Αριάνα Χάφινγκτον, προσέλαβε τον πρώην πρωθυπουργό γι ανα αρθρογραφεί στη νέα ειδησεογραφική ιστοσελίδα της, το World Post.

Εκεί δεν θα γράφουν δωρεάν άρθρα διάφοροι μπλόγκερς, αλλά θα αρθρογραφούν και θα σχολιάζουν πολιτικοί κι επιχειρηματίες. Μάλιστα τα ονόματα των ειδικών συνεργατών είναι ηχηρά, καθώς ανάμεσα τους βρίσκονται αυτά των Τόνι Μπλερ και Μπιλ Γκέιτς.

Οπως ανακοινώθηκε το site θα περιλαμβάνει συνεντεύξεις – βίντεο πρώην ηγετών, όπως ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Τόνι Μπλερ με θέμα την ανεργία των νέων στην Ευρώπη. Η ιστοσελίδα θα παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ του Νταβός της Ελβετίας εντός του μήνα.

Συνιδιοκτήτης θα είναι ο μεγαλοεπενδυτής Νίκολας Μπεργκρούεν, που είναι γνωστός και ως «άστεγος δισεκατομμυριούχος», επειδή προτιμά να ζει σε ξενοδοχεία και να μην έχει ιδιοκτησία.

από το http://www.parapolitika.gr/parapolitikablog/%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B1/%CE%B2%CF%81%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CE%B4%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CF%89%CF%82-%CE%BC%CF%80%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%BA%CE%B5%CF%81-%CE%BF-%CE%B3%CE%B9%CF%89%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%82

Advertisements