Ετικέτες

, ,

ΧΟΥΝΤΟΥΜΑΔΗΣ

Στο volleynews.gr μίλησε ο τεχνικός του Ηρακλή Κηφισιάς Σπύρος Χουντουμάδης, μετά την ήττα της ομάδας του από τους Ίωνες. Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε για το πως ήρθε η ήττα της ομάδας του, για τις προσθήκες που έγιναν την τελευταία βδομάδα, καθώς και για την δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος.

«Ήταν ένα παιχνίδι μεγάλης σημασίας, οι δύο ομάδες μπήκαν στην αρχή με μεγάλη πίεση. Η ομάδα των Ιώνων κατάφερε και ξεπέρασε την ένταση αυτή, στάθηκε πολύ καλά στο σερβίς και την υποδοχή, δύο πολύ σημαντικά στοιχεία. Εμείς είμαστε μια διαφορετική, καινούργια ομάδα και κατά την διάρκεια του παιχνιδιού ψάχναμε κάποια στοιχεία και σε καθοριστικά σημεία του παιχνιδιού οι Ίωνες ήταν πιο ψύχραιμοι και συγχαρητήρια γιατί στάθηκαν με πολύ ψυχή».

Για τις προσθήκες: «Οι καινούργιες παίχτριες θέλουν λίγο χρόνο να προσαρμοστούν, νομίζω από εδω και στο εξής θα πηγαίνουμε όλο και καλύτερα, είναι αθλήτριες υψηλού επιπέδου και θέλουμε λίγο χρόνο για να παίζουμε το βόλεϊ που πρέπει».

Για την συνέχεια του Ηρακλή Κηφισιάς στο πρωτάθλημα: «Είναι μονόδρομος για εμάς, αν δεν μαζέψουμε βαθμούς θα πέσουμε κατηγορία, αλλά πέρα από αυτό και σήμερα που θέλαμε τους βαθμούς, λειτούργησε αρνητικά για μας, πετάξαμε την νίκη που κάναμε με τον Πανναξιακό και ο στόχος είναι η συγκομιδή βαθμών αλλά και να παίξουμε σωστό και ποιοτικό βόλεϊ».

από το volleynews.gr