Ετικέτες

, , ,

syskepsi

Το Ογκολογικό Νοσοκομείο Κηφισιάς «Άγιοι Ανάργυροι», ένα σύγχρονο και πλήρες εξοπλισμένο νοσοκομείο το οποίο βρίσκεται σε πλήρη εφημερία, επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νίκος Γ. Χιωτάκης.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του, ο Νίκος Γ. Χιωτάκης, συμμετείχε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του διοικητή του νοσοκομείου, Ελευθέριου Μπούλια, παρουσία του Διοικητή της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας Αττικής του Υπουργείου Υγείας, Βασιλείου Κοντοζαμάνη, του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων, Τηλέμαχου Τσιλιγκίρη, του Διευθυντή της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Κηφισιάς, Παντελή Καρακατσάνη και μηχανικών από το Δήμο Κηφισιάς και την Περιφέρεια Αττικής, για τη διάνοιξη του δρόμου που θα συνδέει το νοσοκομείο με την Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συμφωνήθηκε ότι το έργο, του οποίου τη χρηματοδότηση θα αναλάβει εξ ολοκλήρου η Περιφέρεια Αττικής, πρέπει να ξεκινήσει άμεσα ώστε οι ασθενείς που επισκέπτονται το Ογκολογικό Νοσοκομείο «Άγιοι Ανάργυροι» να μπορούν να εξυπηρετηθούν.