Ετικέτες

, , , ,

SONY DSC

Πλήθος πιστών συγκεντρώθηκε το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014, στο μικρό εκκλησάκι του Αγίου Αθανασίου, στις εργατικές πολυκατοικίες της Κηφισιάς, για να παρακολουθήσει τη θεία λειτουργία από τον πατέρα Χαράλαμπο, εφημέριο του Ιερού Ναού Αγίου Νεκταρίου Κάτω Κηφισιάς.

Ανάμεσα τους ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νίκος Γ. Χιωτάκης, οι αντιδήμαρχοι Τηλέμαχος Τσιλιγκίρης και Μανώλης Κουρμαδιάς, οι δημοτικοί σύμβουλοι, Ευάγγελος Αυλήτης και Ιωάννης Σούρπης και ο πρώην υπουργός Αθανάσιος Γιαννόπουλος. Μετά το τέλος της θείας λειτουργίας προσφέρθηκε άρτος και φαγητό όπως προστάζει και το έθιμο. Στο χαιρετισμό του, ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νίκος Γ. Χιωτάκης, ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά και υπογράμμισε ότι η κοινωνική πολιτική, σ` αυτούς τους δύσκολους καιρούς που ζούμε, αποτελεί για τη δημοτική αρχή τη βασική της προτεραιότητα.

«Στην κρίση απαντάμε με αλληλεγγύη. Δίνουμε απόλυτη προτεραιότητα στα ζητήματα της κοινωνικής πολιτικής και γι’ αυτό εξαντλούμε κάθε δυνατότητα και αξιοποιούμε κάθε πρόγραμμα που συμβάλλει προς αυτή την κατεύθυνση. Κύριος στόχος μας είναι να διευρυνθεί  το δίχτυ προστασίας που αγκαλιάζει και στηρίζει όσους συμπολίτες μας έχουν ανάγκη. Είμαστε υποχρεωμένοι, να εξακολουθήσουμε να υιοθετούμε, να διευρύνουμε και να αναπτύσσουμε πράξεις και συμπεριφορές, που θωρακίζουν τον κοινωνικό ιστό της πόλης μας» ανέφερε ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νίκος Γ. Χιωτάκης.

Advertisements