Ετικέτες

, ,

ΘΩΜΑΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ακούμε ότι ο Γιώργος Θωμάκος σκέφτεται σοβαρά να μην μπλέξει στις αυτοδιοικητικές εκλογές, οι οποίες διαφαίνονται πολύ σκληρές και κατά συνέπεια μάλλον θα έχουν και χτυπήματα κάτω από τη μέση (συνήθως αναδύονται στην επιφάνεια – προς το τέλος του προεκλογικού αγώνα – οι πρόθυμοι παίκτες για να βρωμίσουν το παιχνίδι, χωρίς σώνει και καλά να το ζητά από τη γωνία ο προπονητής).

mma

Συζητιέται ότι δέχεται εισηγήσεις σοβαρών ανθρώπων να μην κατέβει τώρα, γιατί θα φθαρεί άδικα το προφίλ, το οποίο έχει μέσα στα χρόνια κτιστεί γύρω από το όνομά του και το οποίο είναι προφίλ ηπίου πολιτικού.

Μάλλον αταίριαστο για την επόμενη αυτοδιοικητική μάχη της Κηφισιάς, στην οποία θα συμπυκνωθούν η γενικότερη πολιτική πόλωση καθώς και οι παρηκμασμένες πλέον προσωπικές σχέσεις, οι οποίες έχουν διαμορφωθεί στην πόλη, καθώς λέγεται στα καφενεία, μεταξύ αντιδημάρχων, δημοτικών συμβούλων, «κομματαρχών», «παραγόντων», «επιχειρηματιών», ψηφοφόρων καθώς και βουλευτών της Β’ Αθηνών.

Ας μην ξεχνούμε επίσης ότι στον Καλλικρατικό Δήμο Κηφισιάς υπάρχουν τώρα κι οι πολιτικές κόντρες της Νέας Ερυθραίας καθώς και της Εκάλης και ίσως να είναι και περισσότερο σκληρές από εκείνες της Κηφισιάς.

Advertisements