Ετικέτες

,

ΖΑΟΝ ΒΥΡΩΝ 8

Η γυναικεία ομάδα βόλλεϋ του ΖΑΟΝ νίκησε και πάλι με 3-0 σετ, αυτή τη φορά την ομάδα του ΑΟ Ακρίτας, σε αγώνα που διεξήχθη για την 1η Αγωνιστική του 2ου γύρου του πρωταθλήματος της Α2 Γυναικών. Το τελικό σκορ είναι απόλυτα δικαιο αφού η ομάδα της Κηφισιάς ήταν ανώτερη σε όλο το παιχνίδι και πήρε εύκολα τη νίκη.

Στο πρώτο σετ η ομάδα του ΖΑΟΝ επικράτησε πολύ πιο εύκολα από το 25-20 του τελικού σκορ, ενώ στο δεύτερο επιβλήθηκε της αντίπαλης ομάδας πιο εύκολα με 25-16. Οι αθλήτριες του Δήμου Κυριαζή με ανεβασμένη ψυχολογία κατάφεραν να πάρουν το τρίτο σετ με 25-20 και μαζί το παιχνίδι και τους τρεις πόντους της νίκης.

Οι τρεις αυτοί πόντοι ήταν ιδιαίτερα σημαντικοί αφού με αυτούς οι Κηφισιώτισες έφτασαν τους 23 βαθμούς και εκμεταλλευόμενες τα δυσμενή αποτελέσματα Ηλιούπολης και ΕΑ Λάρισας μείωσαν την απόσταση από τη δεύτερη και πρώτη θέση, όπου βρίσκονται οι ομάδες αυτές, στους 3 και 5 βαθμούς αντίστοιχα, δημιουργώντας μεγάλες προσδοκίες για τη συνέχεια.

Τα σετς: (25-120, 25-16, 25-20)

ΖΑΟΝ (Κυριαζής): Βιτωράτου, Σπανού, Καντάρη, Φιλιπιόνοβκα, Κόνιαρη, Πολίτη (λ), Τσελάνι, Ξηντάρα (λ), Αυγοκλούρη, Αριστοβούλου, Βάρδα

Advertisements