Ετικέτες

, , , ,

pita n_ eryt2

Την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα έκοψαν τα μέλη του ΚΑΠΗ Νέας Ερυθραίας την Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014, παρουσία του Δημάρχου Κηφισιάς, Νίκου Γ. Χιωτάκη.  Στο χαιρετισμό του, ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νίκος Γ. Χιωτάκης, συνεχάρη την υπεύθυνη του ΚΑΠΗ Νέας Ερυθραίας, Χρυσούλα Αγουρίδα και το προσωπικό για την προσφορά τους και εξέφρασε τον θαυμασμό και τη στήριξή του προς τους συμπολίτες μας της τρίτης ηλικίας, στους οποίους οι νεότερες γενεές οφείλουν τόσα πολλά.

«Οι δυσκολίες είναι πολύ μεγάλες αλλά εμείς δεν βάζουμε το κεφάλι κάτω. Η αγάπη και η κοινωνική αλληλεγγύη  είναι συστατικά που κρατούν το ηθικό της κοινωνίας μας ψηλά. Στεκόμαστε με αγάπη και σεβασμό δίπλα σε όλους και όλες εσάς που με στοργή μας δώσατε απλόχερα εμπειρία ζωής. Οφείλουμε να σας συμπαραστεκόμαστε και να σας έχουμε συνεχώς στο μυαλό και την καρδιά μας. Να μοιραζόμαστε μαζί τις έννοιες σας, να ακούμε τις προτάσεις και τις επιθυμίες σας» ανέφερε ο Νίκος Γ. Χιωτάκης.

Στην κοπή της βασιλόπιτας παραβρέθηκαν ακόμη, οι Αντιδήμαρχοι, Ευστάθιος Κύρλος και Νίνα Βλάχου, ο Πρόεδρος και η Αντιπρόεδρος του Νομικού Προσώπου για τον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό «Δημήτριος Βικέλας», Γεώργιος Παπαδόπουλος και Λίλα Παπαδημητρίου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, Αντώνης Μπιτσάνης, Φώτης Δημάκης και Λεωνίδας Ψυχόπαιδας και οι Σύμβουλοι της Δημοτικής Ενότητας Νέας Ερυθραίας, Αντωνία Μπομπάκου, Μαρίνα Πετούση και Ιωάννα Μυλωνά.

Advertisements