Ετικέτες

, ,

ΑΡΣΕΝΙΑΔΗΣ 5

Στο volleynews.gr μιλησε ο Κώστας Αρσενιάδης μετά τον αγώνα με τη Νίκη Αιγινίου και το 3-0 που πήγε την Κηφισιά στη δεύτερη θέση. Ο προπονητής της ομάδας των βορείων προαστίων τόνισε πως τον πρώτο λόγο για τη συνέχεια έχουν ομάδες με πιο εύκολο πρόγραμμα, ενώ χαρακτήρισε το πρωτάθλημα ως ένα από τα καλύτερα όλων των εποχών.  «Ήταν ένα ακόμη τρίποντο κι είμαστε  πολύ ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα. Παίξαμε αρκετά καλά και χωρίς λάθη απέναντι σε μία ομάδα που έχει έχει αλλάξει αρκετά κι έχει ενισχυθεί. Είναι μία ομάδα αρκετά βελτιωμένη.

Αυτή τη στιγμή χαιρόμαστε, αλλά ξέρουμε ότι έχουμε μπροστά μας πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Ξέρουμε ότι είμαστε πολύ ψηλά, όμως αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να προσπαθήσουμε να μείνουμε σε αυτό το επίπεδο, αγωνιστικά και βαθμολογικά, αν και είναι πολύ δύσκολο γιατί όλα τα ντέρμπι μας είναι εκτός έδρας. Θεωρώ ότι θα γίνει μεγάλη μάχη σε όλα τα επίπεδα στο πρωτάθλημα. Είναι σίγουρα εκπληκτικό πρωτάθλημα κι ένα από τα καλύτερα όλων των εποχών σε ανταγωνιστικότητα.

Τώρα αυτό που μας ενδιαφέρει είναι το επόμενο παιχνίδι. Είναι πολύ δύσκολο να πάρουμε βαθμούς στα ντέρμπι που έρχονται. Τον πρώτο λόγο τον έχουν κάποιες άλλες ομάδες με πολύ πιο ευνοϊκό πρόγραμμα. Έχουμε εκμεταλλευτεί κάποιες στιγμές κι έχουμε χάσει κάποιους βαθμούς που δεν θα έπρεπε να χάσουμε μέσα στην έδρα μας, πράγμα που μας έχει δυσκολέψει. Θα κάνουμε την καλύτερη προσπάθεια».

από το volleynews.gr

Advertisements