ΘΩΜΑΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Αναρτήσαμε στις 21 Ιανουαρίου πληροφορία μας, σύμφωνα με την οποία ο Γιώργος Θωμάκος δέχεται εισηγήσεις να μην κατέβει τώρα στις δημοτικές εκλογές, δεδομένου ότι το ήπιο προφίλ του δεν θα αποτελέσει ατού στον επερχόμενο μάλλον σκληρό προεκλογικό αγώνα για το θώκο του Δημάρχου Κηφισιάς.

Γράψαμε ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές θα συμπυκνωθεί όλη η πολιτική όξυνση των τελευταίων καιρών καθώς και οι φθαρμένες προσωπικές σχέσεις, οι οποίες μετά από παραμονή των ίδιων ονομάτων στο πολιτικό προσκήνιο για πολλά χρόνια … είναι φυσιολογικώς αναμενόμενο να παρουσιάζουν δείγματα ανθρώπινης κόπωσης για να αποκαλέσουμε κάπως κομψά την παρακμή. Προβλέψαμε λοιπόν  χτυπήματα κάτω από τη μέση. Κάντε κλικ κάτω για να δείτε την ανάρτησή μας της 21ης Ιανουαρίου.

https://kifisiotikanea.wordpress.com/2014/01/21/%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%8D%CE%BC%CE%B5-%CF%8C%CF%84%CE%B9-%CE%BF-%CE%B3%CE%B9%CF%8E%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%82-%CE%B8%CF%89%CE%BC%CE%AC%CE%BA%CE%BF%CF%82-%CE%B4%CE%AD%CF%87%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%B5/#comments

Ο Γιώργος Θωμάκος λοιπόν μας έστειλε το παρακάτω σχόλιο, το οποίο και δημοσιεύουμε.

Τέτοια χτυπήματα “κάτω από την μέση” , υπήρξαν και στο παρελθόν , αλλά έμεινα όρθιος. Το “ρεπερτόριο” μάλιστα είναι γνωστό… Τίποτε δεν πρόκειται να με αιφνιδιάσει.
Μπαούλα με κίτρινα χαρτιά , δεν έχουν μόνον οι άλλοι…
Πάντως σημασία , σε τέτοιους καιρούς , δεν πρέπει να έχει η διατήρηση του “προφίλ” οποιουδήποτε , αλλά η πραγματική διάθεση του να υπηρετήσει τους πολίτες και την κοινωνία.

Γιώργος Θωμάκος

Advertisements