Ετικέτες

,

ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

Στο Δημαρχείο Κηφισιάς στίς 28-01-2014 ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00,  συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Κηφισιάς για λήψη των παρακάτω αποφάσεων:

Ανάκληση αδείας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος της εταιρείας «ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.».

Ανάκληση αδείας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος της εταιρείας «Ε.  ΦΙΛΙΠΠΑΙΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.» .

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στη Δημοτική Ενότητα Κηφισιάς που αφορά: «Λήψη απόφασης για την αποξήλωση τσιμεντένιας βάσης στήριξης απορριμμάτων επί της οδού Διονύσου αρ.14 στην  Κηφισιά».

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στη Δημοτική Ενότητα Κηφισιάς που αφορά: «Λήψη απόφασης για τον καθορισμό ορίων ταχύτητας οχημάτων στο εμπορικό κέντρο της Κηφισιάς».

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στη Δημοτική Ενότητα Κηφισιάς που αφορά: «Λήψη απόφασης για τη διαγράμμιση οδοστρώματος για απαγόρευση στάθμευσης επί της οδού Ξηρομέρου στην Κηφισιά και τοποθέτηση ρυθμιστικών πινακίδων (Ρ-40)».

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στη Δημοτική Ενότητα Κηφισιάς που αφορά: «Λήψη μέτρων για την αποτροπή της στάσης και της στάθμευσης επί της οδού Π. Τσαλδάρη, έναντι του αρ. 10, στην  Κηφισιά».

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στη Δημοτική Ενότητα Κηφισιάς που αφορά: «Λήψη απόφασης για τη διαγράμμιση οδοστρώματος για απαγόρευση στάθμευσης επί της οδού Πατριάρχου Μαξίμου αρ. 13 στην Κηφισιά και τοποθέτησης εμποδίων Π.».

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στη Δημοτική Ενότητα Κηφισιάς που αφορά: «Λήψη απόφασης για την παραχώρηση θέσης στάθμευσης για ΑΜΕΑ στο Υποθηκοφυλακείο Κηφισιάς στην οδό Ελαιών αρ. 40 στην Κηφισιά».

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στη Δημοτική Ενότητα Κηφισιάς που αφορά: «Λήψη απόφασης για την τοποθέτηση ρυθμιστικών πινακίδων απαγόρευσης στάθμευσης επί της οδού Καλυφτάκη στην Κηφισιά».

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στη Δημοτική Ενότητα Κηφισιάς που αφορά: «Λήψη απόφασης για την παραχώρηση θέσης στάθμευσης στην είσοδο του 2ο Δημοτικό Σχολείο Κηφισιάς επί της οδού Διονύσου».

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στη Δημοτική Ενότητα Κηφισιάς που αφορά: «Λήψη μέτρων για την αποτροπή της στάσης και της στάθμευσης επί της οδού Κεφαλαρίου, έναντι του αριθμού 1, στην Κηφισιά».

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στη Δημοτική Ενότητα Κηφισιάς που αφορά: «Λήψη μέτρων ασφαλούς κυκλοφορίας στην οδό Μάτσα στην Κηφισιά».

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στη Δημοτική Ενότητα Κηφισιάς που αφορά: «Λήψη μέτρων για τη  μείωση της ταχύτητας των οχημάτων επί της οδού Παλαιολόγου στην Κηφισιά».

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στη Δημοτική Ενότητα Κηφισιάς που αφορά: «Λήψη απόφασης για την εγκατάσταση σιδηρών κιγκλιδωμάτων επί της οδού Ζηρίνη στην Κηφισιά».

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στη Δημοτική Ενότητα Ν. Ερυθραίας που αφορά: «Αίτημα κατοίκων για τροποποίηση της κυκλοφοριακής οργάνωσης στο τμήμα της οδού Σεβδικίου μεταξύ των οδών Παπαναστασίου και Κάλβου στη Ν. Ερυθραία».

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στη Δημοτική Ενότητα Ν. Ερυθραίας που αφορά: «Εγκατάσταση εμποδίων επί του πεζοδρομίου στην οδό Εθνικής  Αντιστάσεως 52 στη Ν. Ερυθραία».

Λήψη απόφασης διόρθωσης ονόματος της οδού «Τσαρτίλη» στο ορθό «Τζαρτίλη» στη Δημοτική Ενότητα Εκάλης.

Advertisements