Ετικέτες

, , , , ,

aenk-spyros

Η ομάδα της Α.Ε.Ν.Κ. έχοντας το προνόμιο να είναι η μοναδική που εκπροσωπεί τα Βόρεια Προάστια στην Basket League ΟΠΑΠ, έχει θέσει σαν στόχο να έρθει πιο κοντά στα παιδιά που αποτελούν το μέλλον και την ελπίδα σε όλους τους τομείς για τη χώρα μας, μεταδίδοντας τους τα αθλητικά ιδεώδες, την αγάπη για το μπάσκετ και τον αθλητισμό, με βασικό σύνθημα «ΑΕΝΚ-ΗθΟΣ-ΠΑΘΟΣ-ΜΕΛΛΟΝ». Μετά την επίσκεψη στην πλατεία της Κηφισιάς και την παρουσία στην οδό Κασσαβέτη προς χαρά πολλών παιδιών, η ΑΕΝΚ πήγε στην πηγή … δηλαδή στο σχολείο.

Έτσι αντιπροσωπεία της της ανδρικής ομάδας της Α.Ε.Ν.Κ. αποτελούμενη από τους, αθλητές Σπύρο Διαμαντόπουλο και Ογκο Αντεγκμπόγιε, τον βοηθό προπονητή Γιώργο Μπιτζάνη και τον υπεύθυνο τύπου Γιάννη Μέγα επισκέφθηκαν το 1ο Γυμνάσιο Κηφισιάς όπου μικροί μαθητές και καθηγητές τους υποδέχθηκαν με μεγάλο ενθουσιασμό.

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν για αρκετή ώρα με τους αθλητές οι οποίοι τους έλυσαν πολλές από τις απορίες τους για το μπάσκετ και τον αθλητισμό γενικότερα, φωτογραφήθηκαν μαζί τους και πήραν μέρος σε διαγωνισμό ελευθέρων βολών με έπαθλο εισιτήρια για τον εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας με τον Άρη (1/2, 16:00).

Η ΚΑΕ Νέα Κηφισιά ΔΗΜΟΥΛΑΣ, ευχαριστεί θερμά τη διεύθυνση του 1ου Γυμνασίου Κηφισιάς για την φιλοξενία και την συνεργασία τους.

από το http://kifissia24.gr/kifissianews/sports/item/14130-%CE%B5%CF%80%CE%AF%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%88%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CE%B5%CE%BD%CE%AD%CE%B1%CF%82-%CE%BA%CE%B7%CF%86%CE%B9%CF%83%CE%B9%CE%AC%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF-1%CE%BF-%CE%B3%CF%85%CE%BC%CE%BD%CE%AC%CF%83%CE%B9%CE%BF-%CE%BA%CE%B7%CF%86%CE%B9%CF%83%CE%B9%CE%AC%CF%82

Advertisements