Ετικέτες

troxaia_533_355

Λόγω εργασιών εγκατάστασης δικτύου φυσικού αερίου, θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις παρακάτω οδούς, περιοχής Δήμου Κηφισιάς, για το χρονικό διάστημα από 08.00΄ ώρα της 27-1-2014 έως και ώρα 17.00΄ της 15-2-2014, καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου:

Α ΄ΦΑΣΗ

Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας της παράλληλου προς τον κλάδο εξόδου οδό, της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία, από το ύψος της εταιρείας ¨ UNIPHARMA ¨ έως και τον ανισόπεδο κόμβο Καλυφτάκη. Κατά την ανωτέρω διακοπή η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω του κλάδου εξόδου της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας.

Β’ ΦΑΣΗ

Σε μέρος κάθε φορά του οδοστρώματος της οδού Καλυφτάκη, 40 μ. πριν από τον ανισόπεδο κόμβο Καλυφτάκη, εναλλάξ και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας. Κατά την ανωτέρω διακοπή η διεξαγωγή της κυκλοφορίας θα πραγματοποιείται από το εναπομένον κάθε φορά πλάτος του οδοστρώματος.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των έργων και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Advertisements