Ετικέτες

, , , , , , , ,

agwgos

Η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Κηφισιάς ενημερώνει με ανακοίνωσή της τους κατοίκους της Άνω Κηφισιάς για τα έργα ανακατασκευής του δικτύου αποχέτευσης στην περιοχή:

Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα στις 29/1/2014, η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Κηφισιάς, ξεκινάει την ανακατασκευή του αγωγού ακαθάρτων επί της 25ης Μαρτίου στο ύψους της οδού Αρκαδίου συνολικού μήκους 80m. Μετά το τέλος της ανακατασκευής αυτής θα ενεργοποιηθεί και το υπόλοιπο δίκτυο της Άνω Κηφισιάς που διέρχεται από τις οδούς: Αρκαδίου, Ακροπόλεως, Αγίου Ιωάννου, Ευελπίδων, 28ης Οκτωβρίου και τμήμα της Εθνικού Στρατού.

Με την ενεργοποίηση του δικτυού αυτού ο Δήμος μας, θα προβεί στην κατασκευή των εξωτερικών διακλαδώσεων, στις ανωτέρω οδούς, ακολουθώντας της αιτήσεις των δημοτών που έχουν κατατεθεί ή θα κατατεθούν στο Γραφείου Αποχέτευσης του Δήμου Κηφισιάς. Συνεπώς,  οι κάτοικοι  που οι ιδιοκτησίες του βρίσκονται στις  ανωτέρω οδούς, μπορούν να προσέλθουν στο Γραφείο Αποχέτευσης του Δήμου Κηφισιάς να καταθέσουν τις αιτήσεις σύνδεσης τους με το κεντρικό δίκτυο ακαθάρτων. Όσον αφορά την αποχέτευση των οδών: Καψάλη, Αγίου Νεκταρίου, Χίου, Δωδεκανήσου, Αγίου Πέτρου σας ενημερώνουμε, ότι ο Δήμος το επόμενο διάστημα, θα προβεί στην δημοπράτηση και κατασκευή πεζογέφυρας που θα ενώνει τις δυο πλευρές του ρέματος. Η πεζογέφυρα αυτή θα έχει και αγωγό ακαθάρτων ο οποίος θα αποχετεύει την περιοχή αυτή που βρίσκονται οι ανωτέρω οδοί.

Προκειμένου να υλοποιηθεί το έργο αυτό απαιτείται η οριοθέτηση του ρέματος Σαπφούς και η περιβαλλοντική αδειοδότηση. Ο Δήμος έχει συντάξει τις απαιτούμενες μελέτες (οριοθέτησης και αδειοδότησης)  και βρίσκεται στο τελικό στάδιο των εγκρίσεων από την Περιφέρεια Αττικής.

Advertisements