Ετικέτες

, , , , ,

isa2(1)

Επίσκεψη στον Δήμαρχο Κηφισιάς, Νίκο Γ. Χιωτάκη πραγματοποίησαν τα παιδιά  του νηπιαγωγείου «Melina’s» στο πλαίσιο της συμμετοχής τους στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο «Η κοινότητα μας και οι άνθρωποι που ζουν και εργάζονται μέσα σε αυτή».

Ο Νίκος Γ. Χιωτάκης δέχθηκε με ιδιαίτερη χαρά στο γραφείο του, τους μικρούς μαθητές, τη διευθύντρια του νηπιαγωγείου κα Χέλγκα Μπάρρυ, τη νηπιαγωγό κα Αλίκη Μπαντή και τον οικονομικό διευθυντή του σχολείου κ. Φάνη Μαλακόντα. Ο ενθουσιασμός και η χαρά ήταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπα των παιδιών που είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον Δήμαρχο της πόλης τους και να ενημερωθούν για τις αρμοδιότητες και το έργο του, τις ευθύνες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Αμέσως μετά το τέλος της συνάντησης, ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νίκος Γ. Χιωτάκης δήλωσε:

«Χαίρομαι πολύ όταν έχω νέα παιδιά στο δημαρχείο, γιατί περνάει έτσι ένα μήνυμα αισιοδοξίας και μας θυμίζει την υποχρέωση που έχουμε στη γενιά που έρχεται. Γιατί τα παιδιά είναι το μέλλον του κόσμου μας. Οφείλουμε λοιπόν όλοι να δημιουργήσουμε και να τους παραδώσουμε, μια πόλη με ανθρώπινο πρόσωπο, ικανή να αξιοποιεί τα πλεονεκτήματά της και να διασφαλίζει ποιότητα ζωής για τους κατοίκους της».

Advertisements