Ετικέτες

, , , , ,

pitergaz3

Την καθιερωμένη βασιλόπιτα του Σωματείου εργαζομένων του Δήμου Κηφισιάς έκοψε το μεσημέρι ο Δήμαρχος, Νίκος Γ. Χιωτάκης, στην αίθουσα «Δήμαρχος Β. Γκατσόπουλος» του Δημαρχείου Κηφισιάς.

pita texnikis (Custom) (2)

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς αντάλλαξε εγκάρδιες ευχές με τους εργαζόμενους και τους ευχαρίστησε για την προσπάθεια που καταβάλουν καθημερινά, για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής στην πόλη μας.

pitrgazom2

«Θέλω να πιστεύω ότι το 2014 θα είναι μια καλύτερη χρονιά για όλους μας. Εμείς από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε με τους ίδιους στόχους, να είμαστε δηλαδή εντάξει στις υποχρεώσεις μας, να συνεχίσει ο Δήμος Κηφισιάς να είναι οικονομικά ισχυρός και να κρατήσουμε το προσωπικό μας γιατί δεν περισσεύει κανείς Ένα μεγάλο ευχαριστώ και σε εκείνους που όλα αυτά τα χρόνια εργάστηκαν και προσέφεραν στην Κηφισιά και τους δημότες» τόνισε ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νίκος Γ. Χιωτάκης στην ομιλία του.

pitergaz1

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης βραβεύθηκαν για την προσφορά τους οι εργαζόμενοι του Δήμου Κηφισιάς που συνταξιοδοτήθηκαν την τελευταία τριετία.

Το φλουρί βρέθηκε στο κομμάτι της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών και όλοι ευχήθηκαν να συνεχιστεί και το 2014 η καλή πορεία των οικονομικών του Δήμου Κηφισιάς. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Νίκος Παναγιώτου, οι Αντιδήμαρχοι, Άννα Κορογιαννάκη, Νίνα – Ασπασία Βλάχου, Ανέστης Νικολέλης και Μανώλης Κουρμαδιάς, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, Γιώργος Παπαδόπουλος και Ευάγγελος Αυλήτης, ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Δημοτικής Ενότητας Κηφισιάς, Κώστας Τσιλιγκίρης, η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Δημοτικής Επιχείρησης «Μένανδρος Α.Ε», Μιμή Μπούρα, ο Πρόεδρος, Αλέξανδρος Κουρής και τα μέλη του Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων.

Την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα έκοψε και η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών, παρουσία του Δημάρχου Κηφισιάς, Νίκου Γ. Χιωτάκη, του Αντιδημάρχου Τηλέμαχου Τσιλιγκίρη, του Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Ανεξάρτητοι Δημότες», Βασίλη Βάρσου, των Δημοτικών Συμβούλων, Φώτη Δημάκη, Αγγελικής Βαλασοπούλου, Σπύρου Μούρκου, του Πρόεδρου της Δημοτικής Ενότητας Κηφισιάς, Κωνσταντίνου Τσιλιγκίρη και των εργαζομένων της υπηρεσίας.

Advertisements