Ετικέτες

, , , , , , ,

Sofia Gika 3ustom)

Την ημέρα της γιορτής των Τριών Ιεραρχών, ο Δημοτικός Παιδικός Σταθμός «Σοφία Γκίκα» πραγματοποίησε την κοπή της βασιλόπιτας, παρουσία του Δημάρχου Κηφισιάς, Νίκου Γ. Χιωτάκη, του αντιπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, Περικλή Καραγιαννάκη, του Εντεταλμένου Συμβούλου για τους Παιδικούς Σταθμούς, Ευάγγελου Αυλήτη, των νηπιαγωγών, των εργαζομένων του παιδικού σταθμού και δεκάδων γονέων.

Στη σύντομη ομιλία του ο Δήμαρχος Κηφισιάς, αφού ευχαρίστησε το προσωπικό που με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στα παιδιά, εκπληρώνουν τα καθήκοντα τους αλλά και τους γονείς που εμπιστεύονται το Δήμο Κηφισιάς, αναφέρθηκε στο μήνυμα που στέλνουν σήμερα οι προστάτες άγιοι των μαθητών και εκπαιδευτικών οι οποίοι έλαβαν Ελληνική Παιδεία, την οποία τίμησαν και ανέδειξαν μέσα από το Χριστιανισμό.

Sofia Gika4 (Custom)

«Οι Τρεις Ιεράρχες, ο Μέγας Βασίλειος, ο Γρηγόριος ο Θεολόγος και ο Ιωάννης ο Χρυσόστομος, μας καλούν να στρέψουμε την προσοχή μας στα παιδιά, πάνω στα οποία στηρίζουμε την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Με πίστη και θέληση, μπορούμε να αλλάξουμε προς το καλύτερο τον κόσμο μας» τόνισε ο Νίκος Γ. Χιωτάκης και πρόσθεσε «εμείς από την πλευρά μας, θα συνεχίσουμε να καταβάλλουμε με την ίδια επιμονή και αγάπη κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να ανταποκριθούμε στις ανάγκες των οικογενειών και να προσφέρουμε στα παιδιά μια ολοκληρωμένη φροντίδα.  Καλή χρονιά με υγεία και να καμαρώνετε τα παιδιά σας».

Advertisements