Ετικέτες

, , , , , , ,

eklogesa

Με αφορμή την ανακοίνωση της εκ νέου υποψηφιότητας του Δημάρχου Κηφισιάς Νίκου Χιωτάκη, οι Γ. Σκορδίλης, Η. Νομπιλάκης και Δ. Αγγελίδης, εκπροσωπώντας την Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοβουλία Πολιτών δήλωσαν:

Μετά την επίσημη ανακοίνωση του Δημάρχου κ. Χιωτάκη για την εκ νέου διεκδίκηση του Δημαρχιακού αξιώματος , στην οποία κεντρικό άξονας της ομιλίας του ήταν η γνήσια αγωνία του να μην αφεθεί η τύχη της πόλης σε  “…..σε ετερόκλητες παρατάξεις που το μόνο που επιθυμούν είναι η εξουσία …” καθώς και η αναφορά του σε “…….πραγματικά ιδιοτελή κίνητρα τέτοιων σχημάτων που θα προκύψουν…….” έχουμε να δηλώσουμε τα εξής:

Δεν αφορούν την πρωτοβουλία μας που συγκροτείται από υγιείς δυνάμεις που βάζουν στο επίκεντρο τον πολίτη οι συγκεκριμένες αναφορές, καθώς από την αρχή της προσπάθειάς μας έχουμε καταστήσει σαφές ότι:

πρωταρχικό μέλημά μας είναι η προάσπιση της ύπαρξης και του χαρακτήρα του θεσμού της ΤΑ στις σημερινές αντίξοες συνθήκες του μνημονίου και του πολιτικού συστήματος που το υπηρετεί

προτεραιότητά μας αποτελεί η αλλαγή του μοντέλου διοίκησης του Δήμου που έχει κυριαρχήσει την τελευταία 12ετια.

αδιαπραγμάτευτη αρχή μας αποτελεί, ο πέρα και έξω από κόμματα χαρακτήρας της κίνησής μας. Είναι ενδεικτικό και χαρακτηριστικό για του λόγου το αληθές ότι  σημαίνοντα στελέχη της πρωτοβουλίας μας έχουν έγκαιρα και έμπρακτα αποδεσμευθεί από κάθε είδους σχέση με τα κόμματα, ιδίως με εκείνα που αποτελούν τους στυλοβάτες του μνημονίου.

Αποστροφές όπως “……υπερκομματική φιλοσοφία της δικιάς μας παράταξης που κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει……” που δεν συνοδεύονται από αντίστοιχες θέσεις και ενέργειες αντίθετα μάλιστα υπερκαλύπτονται από πλήθος αξιωμάτων κομματικής προέλευσης διαχρονικά, εντάσσονται στη νέα λογική του πολιτικού μάρκετινγκ “παλιά πρώτη ύλη σε νέα συσκευασία”.

Εμείς θα συνεχίσουμε να επιδιώκουμε ένα γόνιμο και ειλικρινή διάλογο με όλες τις δυνάμεις εκείνες που συμμερίζονται τις απόψεις μας για το καλό του Δήμου μας.

Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοβουλία Πολιτών
ΣΚΟΡΔΙΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΝΟΜΠΙΛΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ
ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

(οι υπογραμμίσεις είναι δικές μας)

Advertisements