Ετικέτες

, , , , , ,

aenk 1o lykeio

Η Αθλητική Ένωση Νέας Κηφισιάς, η ομάδα που ξεκίνησε σαν φιλική παρέα που παίζει μπάσκετ και βρέθηκε σε σχετικά πολύ λίγο χρόνο να παίζει στην μεγάλη κατηγορία του μπάσκετ, την Basket League, μετονομαζόμενη σε ΚΑΕ Κηφισιά ΔΗΜΟΥΛΑΣ, συνεχίζει στο ίδιο ύφος με το οποίο ξεκίνησε.

Άρχισε από την καρδιά της Νέας Κηφισιάς και συνεχίζει μία πορεία που θα της επιτρέψει να έχει πάντα λαϊκό έρεισμα στην Κηφισιά.

Συνεχίζοντας λοιπόν η ομάδα τις κοινωνικές εμφανίσεις της, οι οποίες ξεκίνησαν πριν κάποιο καιρό με την παρουσία στην πλατεία, όπου στην Κασσαβέτη οι παίκτες μιλούσαν με όλο τον κόσμο και κυρίως με τους νέους, μετά από άλλα σχολεία …. αυτή τη φορά πήγε στο 1ο Λύκειο Κηφισιάς.

Αναλυτικά η ομάδα εξέδωσε για αυτή την επίσκεψη, την ακόλουθη ανακοίνωση:

Η ομάδα μας έχοντας το προνόμιο να είναι η μοναδική που εκπροσωπεί τα Βόρεια Προάστια στην Basket League ΟΠΑΠ, έχει σαν στόχο να έρθει πιο κοντά στα παιδιά που αποτελούν το μέλλον και την ελπίδα σε όλους τους τομείς για τη χώρα μας, μεταδίδοντας τους τα αθλητικά ιδεώδες, την αγάπη για το μπάσκετ και τον αθλητισμό, με βασικό σύνθημα «ΑΕΝΚ-ΗθΟΣ-ΠΑΘΟΣ-ΜΕΛΛΟΝ».

Ο Δημήτρης Τσαλδάρης, ο Τόνι Γούντς και ο τιμ μάνατζερ της ομάδας της Κηφισίας Σάββας Νικητάκης, επισκέφθηκαν το πρωί της Παρασκευής, το 1o Λύκειο Κηφισίας, εκεί  όπου έγιναν δεκτοί με μεγάλο ενθουσιασμό από μαθητές και καθηγητές που τους υποδέχτηκαν με μεγάλο ενθουσιασμό.

Ο Δημήτρης Τσαλδάρης μιλώντας στα παιδιά τους τόνισε πως θα πρέπει να αγαπάνε και να ασχολούνται με τον αθλητισμό αλλά παράλληλα να μην παραμελούν τα μαθήματα τους. Οι αθλητές της ομάδας μας επεσήμαναν στους μαθητές πως τους θέλουν κοντά  τους στα παιχνίδια και τους το έδειξαν εμπράκτως μοιράζοντας εισιτήρια για τον αγώνα της 17ης αγωνιστικής με τον Πανιώνιο.

Τα παιδιά πήραν μαθήματα μπάσκετ τους παίκτες μας, με το Δημήτρη Τσαλδάρη σε ρόλο προπονητή να τους δείχνει πως παίζεται το pick and roll…

Η ΚΑΕ Κηφισιά ΔΗΜΟΥΛΑΣ ευχαριστεί θερμά τον διευθυντή του 1ου Λυκείου Κηφισιας καθώς και τους καθηγητές για την φιλοξενία και την συνεργασία τους.

Advertisements