Ετικέτες

, , , , ,

ZAON AGIA ANNA

Στον Kiss FM διαφημίζεται η κοπή της βασιλόπιτας και η γιορτή κοινωνικής αλληλεγγύης του ΖΑΟΝ. Σε σημερινή πρωϊνή εκπομπή ακούσαμε το συγκεκριμένο μήνυμα και εκπλαγήκαμε ευχάριστα.

Η προβολή της Ετήσιας Γιορτής Κοινωνικής Αλληλεγγύης  και της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Συλλόγου το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 19:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Κηφισιάς  Αίθουσα «Δήμαρχος Β. Γκατσόπουλος» (Διονύσου & Μυρσίνης, Κηφισιά), προφανώς αποτελεί μία επιπλέον ευκαιρία του Συλλόγου για να αποκτήσει εξωστρέφεια, κάτι το οποίο, αν μη τι άλλο,  θεωρείται από τους χορηγούς ως απαραίτητη προϋπόθεση για οποιαδήποτε συνεργασία και περαιτέρω χορηγική εκταμίευση.

Η φετινή γιορτή λοιπόν είναι αφιερωμένη στην κοινωνική προσφορά και ανταποδοτικότητα προς ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και θα γίνει με την ευγενική συμπαράσταση της μη Κερδοσκοπικής κίνησης Wise Greece. Ο ρόλος του αθλητισμού στην κοινωνία καθίσταται ακόμη πιο σημαντικός σε μία χρονική στιγμή σαν τη σημερινή, που η κοινωνία μας διανύει κρίση οικονομική, θεσμική, αλλά κυρίως κρίση αξιών.

Στο πλαίσιο αυτό ο ΖΑΟΝ Κηφισιάς κάνει πράξη την κοινωνικά ευαίσθητη και αλληλέγγυα όψη του Αθλητισμού. Ο Σύλλογος πρόσφατα θεσμοθέτησε το ετήσιο Bazaar Αλληλεγγύης και Βοήθειας που φέτος επικεντρώθηκε στη συλλογή τροφίμων, ρούχων, σχολικών και αθλητικών ειδών.

Advertisements