Ετικέτες

,

2odimotiko kifisias

Σαράντα χρόνια  μετά την αποφοίτησή της από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Κηφισιάς, η τάξη του 1974 δεν αρκείται στις ζεστές, νοσταλγικές συνευρέσεις στα στέκια της πόλης μας, ούτε στην επίσκεψη και τη φωτογράφιση στο χώρο του σχολείου, που οργανώθηκε το περασμένο καλοκαίρι. Νοιάζεται ακόμη για το σχολείο που την όπλισε με γνώσεις και αξίες και μετατρέπει την έννοια αυτή σε προσφορά. Δωρίζει ένα βιντεοπροβολέα στο σχολείο για τον καλύτερο εξοπλισμό του.

Η γνώση, οι αξίες, οι συμπεριφορές  διδάσκονται από μαχόμενους, ενημερωμένους εκπαιδευτικούς που μπορούν να αξιοποιούν τις νέες τεχνολογίες για να φτάσουν στο σκοπό τους. Με το εργαλείο αυτό στα χέρια τους  μπορούν να διανθίσουν και να ζωντανέψουν το μάθημά τους, κάνοντάς το πιο ελκυστικό για τους μικρούς μαθητές.

Ο βιντεοπροβολέας παραδόθηκε στη διευθύντρια του σχολείου κυρία Μαρία Κουτσούκου από αντιπροσωπία των αποφοίτων του 1974, παρουσία της προέδρου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, γονέων και μαθητών, συμβολικά, την ημέρα της εορτής των Τριών Ιεραρχών.

Ας ελπίσουμε η πρωτοβουλία τους αυτή να βρει μιμητές!

Στη φωτογραφία εμφανίζονται:
Πάνω σειρά από αριστερά: Μαριαλένα Μπέλτσου, Στέλιος Τσιριγώτης, Γιάννης Κατζηλιέρης, Ζαχαρίας Τσαγκάς.
Δεύτερη σειρά από αριστερά:  Βέτα Βότση, πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, Ελισάβετ Πέτροβιτς και Αθηνά Παπαχρήστου, εκπαιδευτικοί του σχολείου, Γεωργία Μπούρδη, Γιώργος Μεσσάρης Αγγελική Καραζουρνιά, Δημήτρης Ντούλος, Ρένα Πολίτη (Συμβουλος Δημοτικής Ενότητας Κηφισιάς).
Στις άκρες, πλαισιώνοντας τους μικρούς μαθητές η κυρία Μαρία Κουτσούκου, διευθύντρια  και Δημήτρης Σπάχος, εκπαιδευτικός του σχολείου.

από το http://www.typoskifisias.gr/news/9561-2-1974-2014

Advertisements