Ετικέτες

,

ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

Στο Δημαρχείο Κηφισιάς στις 12-02-2014, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00, τακτική  συνεδρίαση του Συμβουλίου Δημοτικής Ενότητας Κηφισιάς με Θέματα:

Α. Επικύρωση πρακτικών.

Β. Ενημέρωση Συμβουλίου.

Γ. Έκτακτα Θέματα

Δ. Τακτικά θέματα.

1.     Χορήγηση προέγκρισης άδειας ίδρυσης  και λειτουργίας  καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, Επιχείρηση παροχής προσωπικών υπηρεσιών, Κατάστημα Παροχής Προσωπικών Υπηρεσιών Εργαστήριο δερματοστιξίας (τατουάζ), στην οδό Δροσίνη αριθμ.5, στην Κηφισιά, στον ΡΕΜΠΟΥΛΗ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του ΙΩΑΝΝΗ.

2.     Χορήγηση προέγκρισης άδειας ίδρυσης  και λειτουργίας  καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, Επιχείρηση Μαζικής Εστίασης Πρόχειρου Γεύματος (κυλικείο) για την εξυπηρέτηση των αναγκών των εργαζομένων εντός του κτιρίου της εταιρείας «Αττική Δίοδος Α.Τ.Ε», στη συμβολή των οδών Αηδόνων 15, Καλβρύτων 1, Αμαλιάδος 4, Καλαμάτας 2, στην Κηφισιά, στο όνομα Καβαλάρη Ειρήνη του Σωτηρίου.

3.     Χορήγηση προέγκρισης άδειας ίδρυσης  και λειτουργίας  καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, Επιχείρηση Λιανικού και Χονδρικού Εμπορίου (πρατήριο ειδών ζαχαροπλαστικής-παγωτά-κάβα ποτών), επί της οδού Λεωφ. Κηφισίας αριθμ. 252, στην Κηφισιά, στο όνομα MURE MARCO του VINCENZO.

4.     Χορήγηση προέγκρισης άδειας ίδρυσης  και λειτουργίας  καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, Επιχείρηση Μαζικής Εστίασης Πλήρους Γεύματος (εστιατόριο)- Επιχείρηση αναψυχής (καφετέρια – μπαρ) στη συμβολή των οδών Χαρ. Τρικούπη και Κύρου, στην Κηφισιά, στην εταιρεία με την επωνυμία «S.M. ΚΗΦΙΣΙΑ Ε.Π.Ε.».

5.     Χορήγηση προέγκρισης άδειας ίδρυσης  και λειτουργίας  καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, Επιχείρηση Λιανικής και Χονδρικής Διάθεσης Τροφίμων (παντοπωλείο, ψιλικά είδη) επί της Πλ. Καραμανλή και Σόλωνος αριθμ. 1, στην Κηφισιά, στην εταιρεία με την επωνυμία «Παναγιώτης Βόβλας και Σια Ο.Ε».

6.     Χορήγηση προέγκρισης άδειας ίδρυσης  και λειτουργίας  καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, Επιχείρηση μαζικής εστίασης πλήρους γεύματος (εστιατόριο) επί των οδών Λ.Κηφισίας αριθμ. 267 και Μητρ. Ιακώβου, στην Κηφισιά, στην εταιρεία με την επωνυμία «JAIPUR PALACE ΜΑΖΙΚΗ ΕΣΤΙΑΣΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ».

7.     Χορήγηση Άδειας Χρήσης Μουσικών Οργάνων στο κατάστημα που βρίσκεται στη Λεωφ. Κηφισίας αρ. 236 της εταιρείας με την επωνυμία “TWIN COFFΕE A.E.”

8.     Χορήγηση Άδειας Χρήσης Μουσικών Οργάνων στο κατάστημα που βρίσκεται στη οδό Κασσαβέτη αριθμ.1 και Λεωφ. Κηφισίας, της εταιρείας με την επωνυμία“TWIN COFFΕE A.E.”

9.     Χορήγηση Άδειας Χρήσης Μουσικών Οργάνων στο κατάστημα που βρίσκεται στην οδό Κολοκοτρώνη αριθμ. 35,στο όνομα της εταιρείας , FRIDAY’ S ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΑΕ.

10. Χορήγηση Άδειας Χρήσης Μουσικών Οργάνων στο κατάστημα που βρίσκεται στην οδό Παπαδιαμάντη αριθμ. 4, της εταιρείας με την επωνυμία «PUERTA NORTA ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ, ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ», με διαχειριστή τον Ιωάννη Παπαδόπουλο.

11.  Λήψη απόφασης για την παραχώρηση θέσης στάθμευσης αποκλειστικά για τα οχήματα στον Παιδικό Σταθμό επί της Δηληγιάννη 2, στην Κηφισιά.

12.  Λήψη απόφασης για την αντιδρόμηση της οδού Επτανήσου στην Κηφισιά, από την Αγ. Παντελεήμονος έως την οδό Χειμάρας.

13.   Λήψη απόφασης επί του αιτήματος για μετατροπή της οδού Σεμέλης σε δρόμο ήπιας κυκλοφορίας.

14.   Λήψη απόφασης επί του αιτήματος για παραχώρηση θέσης στάθμευσης στην οδό Θράκης αριθμ. 12, στην Κηφισιά.

15. Λήψη μέτρων για την ασφαλή διέλευση των μαθητών του 3ου Δημοτικού Σχολείου Κηφισιάς.

16.  Λήψη απόφασης επί του αιτήματος για εγκατάσταση εμποδίων επί του πεζοδρομίου στην Πάρνηθος 10, στην Κηφισιά.

17.   Λήψη απόφασης για την απαγόρευση στάσης – στάθμευσης οχημάτων στην οδό Σαρανταπόρου, στην συμβολή της με την οδό Στροφύλιου.

Advertisements