Ετικέτες

, , , ,

ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΓΙΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ

Δωρεάν παροχή Wi-Fi εκτός σπιτιού στους συνδρομητές του, ανακοίνωσε την Τετάρτη (05/03) ο ΟΤΕ . Πρόκειται για την υπηρεσία, «ΟΤΕ My WiFi» που ευελπιστεί να καθιερωθεί σύντομα. Η εταιρία δίνει πλέον τη δυνατότητα στους πελάτες των προγραμμάτων OTE Double Play να συνδέονται δωρεάν στο Internet μέσω σημείων WiFi εκτός σπιτιού, «δανειζόμενοι» bandwidth από συνδρομητές του ΟΤΕ.

Η χρήση της υπηρεσίας από τους πελάτες του ΟΤΕ τελεί υπό την προϋπόθεση ότι το router του σπιτιού του εκάστοτε χρήστη θα παραμένει ανοιχτό, ούτως ώστε μέρος της γραμμής να είναι προσβάσιμο από τους άλλους χρήστες της υπηρεσίας.

«Συνεισφέροντας ένα μικρό μέρος της σύνδεσης Internet που έχουν στο σπίτι, αποκτούν τη δυνατότητα για δωρεάν WiFi πρόσβαση στο Internet σε περισσότερα από 12 εκατ. σημεία σε όλο τον κόσμο» σημειώνει ο ΟΤΕ. Το νέο πρόγραμμα προέκυψε από τη συνεργασία του ΟΤΕ με το παγκόσμιο WiFi δίκτυο της Fon, η οποία διατηρεί 12 εκατ. WiFi σημεία παγκοσμίως και συνεργάζεται με μεγάλους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους, όπως η BT, η Deutsche Telekom, η SFR, η Softbank κτλ.

Advertisements