Ετικέτες

, , , , ,

zapantis_stavos

Την πρόθεσή του να μην συνεργαστεί ξανά  με την παράταξη του δημάρχου Κηφισιάς Νίκου Χιωτάκη γνωστοποίησε  ο Σταύρος Ζαπάντης, μέλος του ΔΣ του ΝΠΔΔ «Δημήτριος Βικέλας». Σε ανακοίνωση αναφέρει:

«Φίλες και φίλοι,

Στο πλαίσιο της ενασχόλησής μου με τα Δημοτικά του Δήμου Κηφισιάς, θα ήθελα να σας ενημερώσω σχετικά με την απόφαση μου να μην συνεργαστώ εκ νέου με τον απερχόμενο δήμαρχο, στις προσεχείς δημοτικές εκλογές του Μαΐου. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα καταθέσω τον ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΜΟΥ στην τρέχουσα περίοδο.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΣΥΝΕΧΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΗΦΙΣΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ ΚΑΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ… ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ.

Η πρόταση αυτή δεν περιλαμβάνει μόνο ΙΚΑΝΑ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΦΘΑΡΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ, αλλά και την δημιουργία ενός αξιόπιστου προγράμματος ΜΕ ΚΑΛΟΔΟΥΛΕΜΕΝΕΣ, ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ για μία Νέα Πορεία Δημιουργίας και Προόδου του Δήμου μας.

Σε αυτό τον αγώνα σε θέλουμε δίπλα μας. Αν πιστεύεις και εσύ ότι η Κηφισιά μας, χρειάζεται μία Νέα Αρχή, μη διστάσεις να δηλώσεις συμμετοχή σ” αυτήν την προσπάθεια. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση, ψυχική ευφορία και απογείωση, από τον αγώνα για την πλήρωση των στόχων για ένα καλύτερο μέλλον του Τόπου μας και των Συνανθρώπων μας. Για μια πιο ποιοτική ζωή όλων μας!

ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ

Φιλικά,

Σταύρος Ζαπάντης»

Advertisements