Ετικέτες

, ,

ΖΑΟΝ ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο ΖΑΟΝ πήρε συνεχόμενη νίκη εντός έδρας αυτή την φορά απέναντι στο έμπειρο ΑΧΙΛΛΕΑ με τελικό σκορ 36-26. Χαμηλό σκορ μιας και οι δύο ομάδες έριξαν όλο τους το βάρος στην άμυνα.

Ο ΖΑΟΝ πήρε μια διαφορά 8 πόντων στο πρώτο δεκάλεπτο αλλά ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ πολύ γρήγορα κάλυψε την διαφορά. Οι επιθέσεις και των δύο ομάδων ήταν αρκετά βιαστικές, στηριζόμενες κυρίως σε προσωπικές προσπάθειες από παίχτριες και από τις δύο ομάδες.

Από το ΖΑΟΝ ξεχώρισε η ‘Ελενα Τικταμπανίδη που με την εκρηκτικότητα της κατάφερε να φορτώσει με φάουλ τον ΑΧΙΛΛΕΑ και να την αναδείξει σε πρώτη σκόρερ με 9 πόντους, αλλά και η μικρή Ελιάνα Κουτούγκα που έκανε πολλά χιλιόμετρα μέσα στο παρκέ τελειώνοντας τους αιφνιδιασμούς.

Πολύ μαχητική και η Ζωή Κράβαρη ένα από τα 4άρια της ομάδας που έδωσε μάχες μέσα στην ρακέτα του ΑΧΙΛΛΕΑ.

Ο ΖΑΟΝ για ακόμα μία φορά είχε τον παίκτη κλειδί που δεν ήταν άλλος από την κερκίδα του, την οποία και ευχαριστεί θερμά.

ΖΑΟΝ – ΑΧΙΛΛΕΑΣ : 36-26

ΖΑΟΝ: (Μπαρλά Μ.- Χριστοφορίδου Ε.). Κουτούγκα Ε. (2), Τηλκερίδου Ν. , Ρογγίτη Φ. (6), Στεργιοπούλου Ν. , Κουνάδη Α. , Στεφάνη Κ. (6) , Στεφανάκη Ε. (1) , Καπετανάκη Ε. (4) , Κράβαρη Ζ. (2) , Τσίμπου Ε.(4) , Δαμίγου Ν. (2) , Τικταμπανίδη Ε. (9).

Advertisements