Ετικέτες

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Στη φετινή γιορτή του ο ΖΑΟΝ βράβευσε 7 διαπρεπείς διατελέσαντες παράγοντες του Συλλόγου

Στο βίντεο φαίνονται οι παρακάτω βραβεύσεις:

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Νίκος Χιωτάκης βραβεύει τον κ. Κωνσταντίνο Καρρά, επί χρόνια Ταμία του ΖΑΟΝ και μια από τις σημαντικές προσωπικότητες της πόλης μας.

Ο Πρόεδρος του ΖΑΟΝ κ. Κώστας Αναστασίου βραβεύει τον κο Αριστείδη Χριστόπουλο, Πρόεδρο του ΖΑΟΝ από το 1990-1995, σε μία εποχή που το γυναικείο βόλλεϋ σημειώνει επιτυχίες σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η κα Μάντω Τουλή βραβεύει τον κ. Δημήτρη Παπαδόπουλο, Γενικό Αρχηγό της Ομάδος γυναικείου βόλλεϋ όταν αυτή τερμάτισε στις 8 της Ευρώπης και κατέκτησε και το 3ο της Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Η κα Μαρία Σπυράκου βραβεύει τον κ. Σταύρο Βόλκο, δεύτερο Πρόεδρο του ΖΑΟΝ, μετά την αποχώρηση της Άννας Δήμα.Το βραβείο παραλαμβάνει ο γιός του.

Η κα Μελίνα Ταπραντζή, Πρόεδρος της WiseGreece, βραβεύει την και Νίνα Βλάχου, Αντιδήμαρχο Κηφισιάς, Πρόεδρο του ΖΑΟΝ από το 2006-08, οπότε και δόθηκε μια νέα πνοή στα αγωνιστικά και οργανωτικά του Συλλόγου.

Ο κ. Σταύρος Ζαπάντης, απονέμει βραβείο μνήμης στον αείμνηστο Γεράσιμο Χατζόπουλο, Πρόεδρο του ΖΑΟΝ όταν η γυναικεία ομάδα τερμάτισε στις 8 της Ευρώπης και κατέκτησε και το 3ο της Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Η κα Κωνσταντίνα Καραμπατσώλη απονέμει βραβείο μνήμης στον αείμνηστο Τάσο Σκλαβούνο, τον Πρόεδρο που συνέδεσε το όνομά του με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Σωματείου σε Βόλλεϋ και Μπάσκετ.