Ετικέτες

, , , , , , ,

ΧΙΩΤΑΚΗΣ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ

Πότε θα πάει η Βάσω Σπηλιωτοπούλου με τον Νίκο Χιωτάκη …. τώρα ή μετά; Αυτό είναι ένα ερώτημα που συζητιέται με χαμόγελο και ίσως λίγο ειρωνεία στα καφενεία της Κηφισιάς.

Λίγοι είναι εκείνοι που έχουν ξεχάσει το πως συμπεριφέρθηκε προς τους Κηφισιώτες ψηφοφόρους (όπως λένε) στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές η Βάσω Σπηλιωτοπούλου.

ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΛΟΣ

Μπήκε στην Κηφισιά με τη βοήθεια του Χρήστου Καλού που της άνοιξε πολλές πόρτες. Έβγαζε πύρινους λόγους εναντίον του Χιωτάκη στην προεκλογική της συγκέντρωση στην Κηφισιά, όταν εγκαινίασε το εκλογικό της κέντρο κι ακούγανε οι δημότες την Εκαλιώτισα να τα χώνει στον Δήμαρχο Κηφισιάς με κάποια αμηχανία.

Στη συνέχεια τα έσπασε με τον Καλό και πήγε με τον Νίκο Χιωτάκη, αδειάζοντας τον Κηφισιώτη Χρήστο Καλό με αποτέλεσμα ο συνδυασμός της να μπει στο Δημοτικό Συμβούλιο με δύο συμβούλους από την Εκάλη και κανέναν από την Κηφισιά.

Ακολούθησε η διαρκής εγρήγορση της Εκάλης …. που ζήτησε κεντρική αποχέτευση ενώ στα χρόνια της ευμάρειας δεν απέκτησε, … που ζήτησε από τους Κηφισιώτες κηπουρούς να βγάλουν το φίδι από την τρύπα στους χώρους πρασίνου στην Εκάλη, … που ζήτησε από τους Κηφισιώτες δημοτικούς υπαλλήλους να βγάλουν το φίδι από την τρύπα στο δημοτικό μηχανισμό της Εκάλης και πολλά άλλα τέτοια. Κάτι και για χρέη ακούσαμε προ τριών ημερών ότι κληροδότησε στο Δήμο Κηφισιάς ο Καλλικράτης μέσω Κοινότητας Εκάλης.

Φυσικά όλα αυτά ακούγονται λογικά και δίκαια λόγω Καλλικράτη, όμως παραμένουν πράγματα παράξενα και πολιτικώς άκομψα από την Βάσω Σπηλιωτοπούλου προς τον Δήμο Κηφισιάς, λεγόταν στο πηγαδάκι.

Αυτά όλα, πολλοί Κηφισιώτες τα θυμούνται γιατί αισθανθήκανε ριγμένοι και το συζητάνε στα καφενεία με την ατάκα «Πότε θα πάει η Βάσω Σπηλιωτοπούλου με τον Νίκο Χιωτάκη …. τώρα ή μετά;».

Εμείς τα ακούσαμε αυτά τα λόγια προ τριών ημερών να λέγονται από Κηφισιώτες σε πηγαδάκι στα τραπεζάκια του Έβερεστ στην πλατεία της Κηφισιάς και τα μεταφέρουμε όπως τα ακούσαμε.

Οι αναγνώστες μας ας κρίνουν αν είναι σωστά.

Advertisements