Ετικέτες

, ,

kobalts

Με το νέο του μεταγραφικό απόκτημα, τον Ουκρανό, με καναδικό διαβατήριο, Όλεγκ Κόβλατσουκ θα αγωνιστεί την Παρασκευή (14/2 – 19.30, Νοvasports) ο  Α.Ο.Κηφισιάς κόντρα στον Άρη, στον αγώνα που ανοιγει την αυλαία της 16ης αγωνιστικής της Volleyleague.

O Kόβαλτσουκ, είναι γεννημένος στις 16/9/1986 κι έχει ύψος 1.92μ. Xωρίς Σουλτανόπουλο και Γιοβάνοβιτς κόντρα στον Αρη. Το ιατρικό δελτίο όμως στην Κηφισιά είναι και πάλι πλούσιο.

Ο Δημήτρης Σουλτανόπουλος έχει θλάση στη γάμπα και ο Ζόραν Γιοβάνοβιτς έχει θλάση στον τετρακέφαλο. Και οι δύο αθλητές δεν έχουν κάνει προπονήσεις και όπως είπε ο Κώστας Αρσενιάδης η συμμετοχή τους είναι απίθανη.

Ο προπονητής του ΑΟΚ Κώστας Αρσενιάδης δήλωσε:

«Ο αγώνας θέλει πολύ προσοχή. Θα είναι δύσκολο για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι να κάνουμε καλή εμφάνιση. Με τον Ολυμπιακό παίξαμε πολύ καλά κι ελπίζω να γίνει το ίδιο και με τον Άρη. Ο Κόβαλτσουκ θα είναι στην 12αδα και ακόμα εγκληματίζεται. Η αλλαγή του προπονητή μας προβληματίζει στον Άρη γιατί κάθε ομάδα μετά από τέτοιες αλλαγές γίνεται απρόβλεπτη. Θέλουμε τη νίκη για να κρατηθούμε μέσα στην 4αδα που για μας θα είναι θαύμα».

με πληροφορίες από το volleynews.gr

Advertisements