Ετικέτες

, ,

Harvard-Westlake-High-School-Volleyball-2

Ξεκινάνε τα Κλιμάκια των Προεθνικών ομάδων Παμπαίδων-Παγκορασίδων της ΕΣΠΑΑΑ και ΕΣΠΕΔΑ, στο πλαίσιο του αναπτυξιακού προγράμματος της ΕΟΠΕ.  Σκοπός είναι η επιλογή κοριτσιών που θα στελεχώσουν τα Κλιμάκια της ΕΣΠΑΑΑ και της ΕΣΠΕΔΑ. Θα γίνουν ανοιχτές προπονήσεις υπο την επίβλεψη των Περιφερειακών Ομοσπονδιακών Προπονητών κ. Κ. Μολυβά και κ. Κ. Γκούντα.

Κάθε Σωματείο-Μέλος της ΕΣΠΑΑΑ και της ΕΣΠΕΔΑ, καλείται να στείλει στις προπονήσεις αυτές, κορίτσια-αθλήτριες της δύναμής του, που είναι γεννημένες ΜΕΤΑ την 1η ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2000 και, κατά την κρίση των Προπονητών του Συλλόγου, έχουν την προοπτική συμμετοχής στα Κλιμάκια αυτά. Κάθε Σωματείο θα συμμετέχει ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΙΑ από τις προπονήσεις αυτές, ανάλογα με την γεωγραφική τοποθεσία της έδρας του. Οι Ανοικτές προπονήσεις θα πραγματοποιηθούν στα κλειστά Γυμναστήρια Στρέφη, Νέας Ερυθραίας και Μαρκόπουλου για την ΕΣΠΑΑΑ. Το πρόγραμμα είναι το εξής:

Κλειστό Γυμναστήριο Μαρκόπουλου (Παρασκευή 21/2/2014, 16.00′-18.00′)
Κλειστό Γυμναστήριο Στρέφη (Δευτέρα 24/2/2014, 17.00′-19.00′)
Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Ερυθραίας (Τρίτη 25/2/2014, 15.00′-17.00′).

Η στελέχωση του Κλιμακίου των αγοριών θα γίνει μέσα από διαδικασία απευθείας επιλογής από τους Ομοσπονδιακούς Προπονητές. Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της ΕΣΠΑΑ (www.espaaa.gr)

Πηγή: volleyball.gr

Advertisements