Ετικέτες

, , , , , , , , , , , , , , ,

???????????????????????????????

Τόσο η Κηφισιά όσο και η ομάδα της Τριγλίας Ραφήνας έχουν αποδείξει στο φετινό πρωτάθλημα ότι αποτελούν δυο από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Οι δύο σύλλογοι τέθηκαν αντιμέτωποι στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής και αναμετρήθηκαν σε ένα ποιοτικό παιχνίδι, που τα είχε όλα εκτός από γκολ!

Κορυφαία στιγμή για την ομάδα μας ήταν αυτή του β’ ημιχρόνου με πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Θανόπουλο, ο οποίος έστειλε την μπάλα άουτ από ευνοϊκή θέση κοντά στη μικρή περιοχή. Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Μάντζη στο 92′. Διαιτητής ήταν ο Χρ. Μανουράς (Τρικάλων), με βοηθούς την Κουτσούμπου και τον Παπανδριόπουλο (Πειραιά).

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Γιώργος Παπακωστούλης): Φιλιππόπουλος, Στρόμπουλος, Τόσκας, Σβάρνας, Βελετάκος (70′ Τσιτοφώτος), Σκαφίδας, Σταμπέλος, Γκίκας, Μάντζης, Μουλάκης (62′ Μπαντούνας), Ζέκιο

ΚΗΦΙΣΙΑ (Μάρκος Μαυρομάτης): Ιωσήπου, Στασινός, Καράμπας, Τεγούσης, Κολοτούρος, Ανδρίκος, Ντούμος (66′ Χίσο), Αλήμπας (45′ Γιονδής), Βέρμπης, Γκουτσούλας, Θανόπουλος (90′ Παπαζούδης).

Advertisements