Ετικέτες

, , , , , ,

anasa_prosklisi-300x336Τα μέλη της δημοτικής Κίνησςη Κηφισιάς «ΑΝΑΣΑ» στη Γενική Συνέλευσή στις 10/11/13 με  διακήρυξή τους –  προς τους πολίτες της Κηφισιάς δήλωσαν ότι:

«Φιλοδοξούμε να συμβάλλουμε στη δημιουργία μιας μεγάλης πλειοψηφίας, που θα αναλάβει την αναγεννητική προσπάθεια για να αλλάξει το τοπίο στην αυτοδιοίκηση και στην πόλη. Κανένας δεν μπορεί να αποκλειστεί από αυτή την προσπάθεια, αν πιστεύει ότι ο Καλλικράτης και η κοινωνική καταστροφή των μνημονίων δεν είναι «για το καλό μας» και ότι η δημοκρατία, η συμμετοχή, η αλληλεγγύη, η ισότητα, η προστασία του περιβάλλοντος, η τοπικά ανάπτυξη, πρέπει να είναι τα βασικά χαρακτηριστικά ενός σύγχρονου δήμου. Στο άμεσα ερχόμενο διάστημα η ΑΝΑΣΑ θα αναλάβει πρωτοβουλίες για να γίνει αυτή η μεγάλη πλειοψηφία πραγματικότητα. Σας καλούμε να βαδίσουμε μαζί αυτό το δρόμο. Με ανοιχτό και δημόσιο διάλογο, με κατανόηση στις διαφορετικές απόψεις, με ενωτικό πνεύμα και ειλικρινή διάθεση».  Τρεις, σχεδόν, μήνες μετά επανέρχεται προς υλοποίηση  αυτή η δέσμευση.

Έτσι λοιπόν την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014, στις 11 το πρωί, στο Δημαρχείο της Κηφισιάς καλούν τους πολίτες σε ανοιχτή συνέλευση για να:

☑ Αποφασίζουν την συμμετοχή τους στις Δημοτικές εκλογές

☑ Να εκλέξουν τον υποψήφιο δήμαρχο

☑ Να στείλουν  μήνυμα αγώνα, αλληλεγγύης, δημοκρατίας

Advertisements