Ετικέτες

, , , , , , , , , , , , , , , , ,

kat1(2)

Με τον Διοικητή του Νοσοκομείου ΚΑΤ κ. Ευάγγελο Βουμβουλάκη και τον Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας κ. Γεώργιο Μαχαιρά συναντήθηκε ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νίκος Γ. Χιωτάκης. Παρούσα στη συνάντηση ήταν και η γιατρός του Νοσοκομείου ΚΑΤ, κυρία Σοφία Πάντου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκε η πρόταση του Δημάρχου Κηφισιάς Νίκου Γ. Χιωτάκη, να δημιουργηθεί μια εθελοντική υπηρεσία από γιατρούς του Νοσοκομείου, για να διευκολυνθούν οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ, μετά την αναστολή λειτουργίας των Μονάδων Υγείας του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας και για όσο διάστημα παραμείνουν κλειστές.

Η Διοίκηση και το επιστημονικό προσωπικό του Νοσοκομείου ΚΑΤ, ανταποκρίθηκαν θετικά στην πρόταση του Δημάρχου Κηφισιάς και από την ερχόμενη εβδομάδα θα αρχίσει να εφαρμόζεται, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων.

Μπράβο στον Δήμο Κηφισιάς που σε τέτοια περίοδο με τεράστια προβλήματα, δραστηριοποιείται και προσπαθεί στο χώρο της υγείας να κάνει ό,τι μπορεί. Τα του Καίσαρος απόδοτε τω Καίσαρι …

Advertisements