Ετικέτες

, , ,

ghpedo erythraias

Μέσω του επίσημου λογαριασμού της ομάδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το τμήμα βόλεϊ του Πανερυθραϊκού γνωστοποίησε την πολύ κακή κατάσταση στην οποία βρίσκεται το κλειστό γυμναστήριο της Νέας Ερυθραίας «Φώτης Βαρδαξής».

Αναλυτικά η ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε στο facebook:

Δεν φτάνει η βρομιά, η υγρασία, η μούχλα, το κρύο κλπ που οι δεκάδες μικροί αθλητές και αθλήτριες έχουν να αντιμετωπίσουν καθημερινά στη προπόνηση στο κλειστό γυμναστήριο της Νέας Ερυθραίας «Φώτης Βαρδαξής» , τώρα έχουν να αντιμετωπίσουν και το σκοτάδι αφού το ένα φως μετά το άλλο της οροφής παύουν να λειτουργούν και συχνά αναφλέγονται με αποτέλεσμα οι καπνοί και οι αναδυόμενες οσμές να διακόπτουν τις προπονήσεις.

(Η επισυναπτόμενη χθεσινή φωτογραφία μιλάει από μόνη της)

Η κατάσταση γενικά είναι απαράδεχτη και έχει ξεπεράσει κάθε όριο αντοχής και ανοχής, έχουν γίνει τουλάχιστον 5 έγγραφες αναφορές για όλα τα προβλήματα που έχουν φέρει το γυμναστήριο στα όρια της κατάρρευσης αλλά δυστυχώς δεν ιδρώνει κανένα … υπεύθυνο αφτί. Τα τελευταία 10 χρόνια δεν έχει γίνει η παραμικρή συντήρηση και μόνο αισθήματα ντροπής προκαλεί η τριτοκοσμική εικόνα του γηπέδου σε γονείς και αθλητές.

από το http://www.typoskifisias.gr/2013-05-23-11-48-39/9992-2014-02-24-09-25-44

Advertisements