Ετικέτες

, , , , , , , ,

ekfovismos EKDHLOSH 7 DHMOTIKOY KHFISIAS KOYMOYTSAKOS

«Κλείδωσε» χθες βράδυ σύμφωνα με πληροφορίες η υποψηφιότητα του ευρωβουλευτή Γιώργου Κουμουτσάκου για την Περιφέρεια Αττικής με την Νέα Δημοκρατία. (Στη φωτογραφία ο Γιώργος Κουμουτσάκος – γονέας παιδιού που φοιτά στο 7ο δημ. σχολείο Κηφισιάς – σε ομιλία που έκανε στην εκδήλωση του σχολείου για τον σχολικό εκφοβισμό, δεδομένου ότι έχει ιδιαίτερα δραστηριοποιηθεί ως ευρωβουλευτής στον τομέα της ευαισθητοποίησης της κοινωνίας για το θέμα αυτό).

Οι γνωρίζοντες πρόσωπα και πράγματα βλέπουν πίσω από την υποψηφιότητα Κουμουτσάκου για την Περιφέρεια Αττικής να ανοίγει ο δρόμος για τη συμμετοχή του Κώστα Καραμανλή junior στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, τον οποίο το «καραμανλικό» στρατόπεδο αναμένεται να στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις. Άλλωστε, ο κ. Κουμουτσάκος είχε διατελέσει Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας για ένα χρονικό διάστημα την περίοδο Καραμανλή.

Επιπλέον, έμπειροι πολιτικοί παρατηρητές δεν παραβλέπουν τις διαδοχικές δηλώσεις του υπουργού Εσωτερικών, Γιάννη Μιχελάκη για τον εν ενεργεία Περιφερειάρχη, Γιάννη Σγουρό, καθώς η επιλογή του Γιώργου Κουμουτσάκου για την Περιφέρεια Αττικής ήταν σε γνώση του Γιάννη Μιχελάκη ως αρμόδιου υπουργού για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, ενώ τους δύο άνδρες συνδέει και στενή φιλία.

κείμενο από το aftodioikisi.gr

Advertisements