Ετικέτες

, , , ,

aenk 2o lykeio

Η ΚΑΕ Κηφισιά ΔΗΜΟΥΛΑΣ στο πλαίσιο των κοινωνικών της εκδηλώσεων συνέχισε τις επισκέψεις στα σχολεία της πόλης αλλά και των γειτονικών Δήμων, πηγαίνοντας στο 2ο Λύκειο Κηφισιάς.

Η ομάδα μας έχοντας το προνόμιο να είναι η μοναδική που εκπροσωπεί τα Βόρεια Προάστια στην Basket League ΟΠΑΠ, έχει σαν στόχο να έρθει πιο κοντά στα παιδιά που αποτελούν το μέλλον και την ελπίδα σε όλους τους τομείς για τη χώρα μας, μεταδίδοντας τους τα αθλητικά ιδεώδες, την αγάπη για το μπάσκετ και τον αθλητισμό, με βασικό σύνθημα «ΑΕΝΚ-ΗθΟΣ-ΠΑΘΟΣ-ΜΕΛΛΟΝ».

Αντιπροσωπεία της ομάδας της Κηφισιάς αποτελούμενη από τους αθλητές Νίκο Λιακόπουλο, Χρήστο Πετροδημόπουλο, Όγκο Αντεγκμπόγιε, και τον υπεύθυνο marketing Δημήτρη Λαγοπόδη, επισκέφθηκαν το 2ο Λύκειο Κηφισιάς, όπου μαθητές και καθηγητές τους υποδέχθηκαν με μεγάλο ενθουσιασμό και μέσα σε γιορτινή ατμόσφαιρα λόγω της τελευταίας Κυριακής των αποκριών.

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους παίκτες της ομάδας μας, ενώ τόσο ο Λιακόπουλος όσο και ο Αντεγκμπόγιε ανέλαβαν ρόλο προπονητή δείχνοντας στην ομάδα μπάσκετ του σχολείου, μερικά συστήματα, «προδίδοντας» τα μυστικά της επιτυχίας του Ηλία Παπαθεοδώρου.

Οι παίκτες μίλησαν στα παιδιά απάντησαν στις απορίες τους και τους τόνισαν ότι όλοι στην ομάδας της Κηφισιάς θέλουν να έχουν  στο πλευρό τους παιδιά, ειδικά στα παιχνίδια στο Ζηρίνειο και για αυτό προσέφεραν στους μαθητές εισιτήρια για τον επόμενο εντός έδρας αγώνα με τον Κολοσσό Ρόδου.

Η ΚΑΕ Κηφισιά ΔΗΜΟΥΛΑΣ ευχαριστεί θερμά τον διευθυντή του 2ου Λυκείου Κηφισιάς καθώς και τους καθηγητές, για την φιλοξενία και την συνεργασία τους.

από το http://www.typoskifisias.gr/2013-05-23-11-48-39/10062–lr—–

Advertisements