Ετικέτες

, , , , ,

SONY DSC

SONY DSC

Παρά τη βροχή, εκατοντάδες πολίτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου Κηφισιάς και γιόρτασαν και εφέτος τα Κούλουμα στο πάρκο Ηρώων Πολυτεχνείου στη Νέα Κηφισιά.

SONY DSC

SONY DSC

Την τιμητική τους είχαν για άλλη μια φορά οι παραδοσιακές λαγάνες, η πατροπαράδοτη φασολάδα, ο χαλβάς και τα σαρακοστιανά εδέσματα. Ο Δήμαρχος Κηφισιάς, κ. Νίκος Χιωτάκης ευχήθηκε σε όλους Καλή Σαρακοστή και ευχαρίστησε, το προσωπικό του Δήμου και όλους όσοι συνέβαλλαν για την άψογη διοργάνωση της εκδήλωσης καθώς επίσης και τους χορηγούς, για την πολύτιμη βοήθεια τους.

SONY DSC

«Στη δύσκολη αυτή οικονομική συγκυρία, ο ρόλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης αναδεικνύεται πολύ σημαντικός και καθοριστικός. Ο Δήμος οφείλει να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες και δράσεις προς όφελος των πολιτών ιδιαίτερα εκείνων που δοκιμάζονται.

Η αγάπη και η πίστη γι’ αυτό που κάνουμε, η όρεξη και η ανάγκη για δημιουργία, μας κάνουν να κοιτάζουμε το μέλλον, με αισιοδοξία» τόνισε ο Δήμαρχος Κηφισιάς και απένειμε τιμητικές πλακέτες στους Εντεταλμένους Συμβούλους Πρασίνου Βαγγέλη Σιδέρη και Φώτη Δημάκη, στον Νίκο Λεβεντέλη και στους εργαζόμενους του Δήμου, Νίκο Στεργίου και Αλέξανδρο Σούτσο, για την προσφορά τους στη διοργάνωση της εκδήλωσης.

Στο πάρκο Ηρώων Πολυτεχνείου παραβρέθηκαν και γιόρτασαν τα Κούλουμα ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Νίκος Παναγιώτου, οι Αντιδήμαρχοι, Ανέστης Νικολέλης και Μανώλης Κουρμαδιάς, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, Βασίλης Ξυπολιτάς, Γιώργος Παπαδόπουλος, Λίλα Παπαδημητρίου, Γιάννης Διονυσιώτης, Φώτης Δημάκης, Αγγελική Βαλασοπούλου, Ηλιάνα Στεφανάκου, Βαγγέλης Αυλήτης, Σπύρος Μούρκος, Περικλής Καραγιαννάκης, Γιώργος Σκορδίλης και Παναγιώτης Κανακάκης.

Advertisements