Ετικέτες

, , , , , ,

ΘΩΜΑΚΟΣ ΟΜΙΛΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΗΦΙΣΙΑ

Ο υποψήφιος δήμαρχος που κάνει την διαφορά

Για τα βουβά οικογενειακά δράματα που έχει δημιουργήσει η κρίση και στην Κηφισιά μίλησε ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Θωμάκος, ο οποίος καλεσμένος της Πόπης Τσαπανίδου έκανε την διαφορά, προβάλλοντας πρώτα το προφίλ του δημότη κι έπειτα του υποψηφίου. Ο κ. Θωμάκος δεν πέρασε στην συνηθισμένη παροχολογία και στις υποσχέσεις, αλλά μίλησε για την ανάγκη να μπει ο άνθρωπος ως προτεραιότητα του δήμου και τα προβλήματα της καθημερινότητάς του.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Θωμάκος κατεβαίνει υποψήφιος δήμαρχος Κηφισιάς ως ανεξάρτητος, χωρίς την υποστήριξη κάποιου κόμματος και εστιάζοντας στις προσωπικότητες των ανθρώπων που θα τον πλαισιώνουν στον εκλογικό του αγώνα και έπειτα στον Δήμο εφόσον εκλεγεί. Μίλησε για νέους άφθαρτους ανθρώπους που είναι πολίτες και όχι πολιτικοί και που αγαπούν την πόλη τους και θέλουν να προσφέρουν και να δουλέψουν γι’ αυτήν.

από το http://www.parapolitika.gr/parapolitikablog/%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B1/%CE%B4%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%BC%CE%B7-%CE%B5%CE%BB%CF%80%CE%B9%CE%B4%CE%B1%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CE%B7%CF%86%CE%B9%CF%83%CE%B9%CE%B1-%CE%BF-%CE%B8%CF%89%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%82

Advertisements