Ετικέτες

, , , , , , , ,

Afisa_WiseGreece

Η Wise Greece σε συνεργασία με την Agrofoodbank.com, θα πραγματοποιήσει μία εκδήλωση το Σάββατο 8 Μαρτίου, υπό την αιγίδα του Δήμου Κηφισιάς και με τη συμπαράσταση του αθλητικού συλλόγου ΖΑΟΝ.

Το κέντρο της Κηφισιάς, θα γεμίσει με ελληνικά προϊόντα που συμμετέχουν στην Κίνηση Wise Greece, ενώ τα έσοδα από τις πωλήσεις, θα χρησιμοποιηθούν για να αγοραστούν τρόφιμα και να διατεθούν στη Στέγη Κοριτσιού «Αγία Άννα»!

Η Wise Greece, είναι μία μη κερδοσκοπική Κίνηση, η οποία προωθεί τα ελληνικά προϊόντα, ενώ καταφέρνει μέσα από τις πωλήσεις τους να συγκεντρώνει σημαντικά χρηματικά ποσά για να αγοράσει τρόφιμα και να τα προσφέρει σε άστεγους, παιδιά και ηλικιωμένους που έχουν ανάγκη. Έτσι, ενισχύεται και προβάλλεται η ελληνική παραγωγή σε διεθνές επίπεδο, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζονται βασικά αγαθά διατροφής για τους συνανθρώπους μας. (www.wisegreece.com)

Η Agrofoodbank.com αποτελεί μία διαβαλκανική πλατφόρμα, όπου παραγωγοί τροφίμων και ποτών έρχονται «κοντά» και συνεργάζονται με αγοραστές από όλο τον κόσμο! Ο αθλητικός σύλλογος κοριτσιών ΖΑΟΝ, υποστηρίζει την προσπάθεια και συμμετέχει ενεργά στην εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Κηφισιάς.

Σας περιμένουμε την ημέρα της γυναίκας, για να δοκιμάσουμε τα καλούδια της ελληνικής γης, να αναδείξουμε τις αξιόλογες ελληνικές προσπάθειες και υποστηρίξουμε τα κορίτσια που χρειάζονται τη βοήθειά μας!