Με φόντο τα ευρωπαϊκά κονδύλια η επιλογή Κουμουτσάκου

Ετικέτες

, ,

koumou

Παρασκήνιο από την συνάντηση με τους δημάρχους της Αττικής

Άμεσα συνδεδεμένη με το μεγάλο θέμα της διαχείρισης των ευρωπαϊκών κονδυλίων που θα κληθούν να διαχειριστούν οι περιφέρειες τα επόμενα έτη, ήταν η επιλογή της ΝΔ για τον Γιώργο Κουμουτσάκο. Πρόκειται εξάλλου για ένα κομβικό ζήτημα αναφορικά με την αναπτυξιακή προοπτική της χώρας, και ως εκ τούτου, χρειαζόταν ένα πρόσωπο που θα είχε άριστη γνώση των σχετικών παραμέτρων.

«Ο Κουμουτσάκος έδωσε κατά κοινή ομολογία πολύ ισχυρό στίγμα σε Βρυξέλλες και Στρασβούργο», έλεγε χαρακτηριστικά κορυφαίος κομματικός παράγοντας σε πηγαδάκι που δημιουργήιθηκε στο περιθώριο της χθεσινής συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στην Συγγρού μεταξύ του υποψήφιου περιφερειάρχη Αττικής και των «γαλάζιων» δημάρχων της μεγαλύτερης εκλογικής περιφέρειας της χώρας. Μάλιστα ο ίδιος ο ευρωβουλευτής αναφέρθηκε εκτενώς στο θέμα στην διάρκεια  της τοποθέτησής του, όπως και και οι Ανδρέας Παπαμιμίκος και Γιάννης Μιχελάκης που ήταν παρόντες στην συζήτηση.

Για όσους δεν θυμούνται, ο Κουμουτσάκος αναδείχθηκε ευρωβουλευτής της χρονιάς στον τομέα του, κάτι που σίγουρα μέτρησε πολύ στην ζυγαριά του Αντώνη Σαμαρά.

από το http://www.parapolitika.gr/parapolitikablog/%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B1/%CE%BC%CE%B5-%CF%86%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%BF-%CF%84%CE%B1-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%89%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%BA%CE%B1-%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%B4%CF%85%CE%BB%CE%B9%CE%B1-%CE%B7-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B7-%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%BF%CF%85%CF%84%CF%83%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%85

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s