Ετικέτες

, , , , ,

agios dim 2 tel

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα γιορτάστηκε κι εφέτος η Κυριακή της Ορθοδοξίας στο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του πολιούχου της πόλης, Αγίου Δημητρίου στην Κηφισιά, παρουσία του ιερού κλήρου και πλήθους πιστών.

xiot

Στη μεγάλη αυτή γιορτή της Ορθοδοξίας, παρέστησαν ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νίκος Γ. Χιωτάκης ο οποίος απήγγειλε το «Πιστεύω», ο Αντιδήμαρχος, Μανώλης Κουρμαδιάς και η Δημοτική Σύμβουλος, Ηλιάνα Στεφανάκου. Μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Νίκος Γ. Χιωτάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Σήμερα γιορτάζει η Ορθοδοξία μας. Τιμούμε τους αγωνιστές της Ορθόδοξης πίστης μας και αντλούμε δύναμη από τη ζωή και το έργο τους. Με την ευκαιρία της σημερινής μεγάλης γιορτής, η σκέψη μας είναι σε εκείνους τους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται σκληρά από τις επιπτώσεις μιας πρωτοφανούς για τη χώρα μας κοινωνικής και οικονομικής κρίσης. Κρίση που μας επηρεάζει αλλά και μας αφορά όλους. Σήμερα όσο ποτέ, είναι επιτακτική ανάγκη να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να προσφέρουμε την απαραίτητη βοήθεια και στήριξη, στο συνάνθρωπο μας».

Advertisements