Ετικέτες

, , , , ,

ΚΑΝΑΚΑΚΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Στην περιβόητη ανοικτή και συλλογική δημόσια διαδικασία που προβλήθηκε επαρκώς, η ΑΝΑΣΑ αποφάσισε να εκπροσωπηθεί στις επόμενες δημοτικές εκλογές του Δήμου Κηφισιάς με μπροστάρη υποψήφιο Δήμαρχο Κηφισιάς τον συμπαθέστατο και τίμιο άνθρωπο Παναγιώτη Κανακάκη.

Όμως σε αυτή τη διαδικασία δεν υπήρχαν άλλοι υποψήφιοι. Δεν είναι επιλήψιμο σώνει και καλά, αλλά μοιάζει λίγο να θυμίζει αριστερές λογικές άλλων εποχών.

Αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει την ΑΝΑΣΑ να είναι λίγο πιό φειδωλή στην συχνή επανάληψη του επιχειρήματος της ανοικτής συλλογικής δημόσιας διαδικασίας επιλογής υποψηφίου Δημάρχου από την βάση των πολιτών. Νομίζουμε ότι δεν χρειάζεται να εξηγήσουμε ακριβέστερα τι εννοούμε, γιατί από μόνο του το γεγονός της ύπαρξης ενός και μόνον υποψηφίου …. κάπως ακούγεται.

Εμείς πάντως, ακόμη περιμένουμε να ακούσουμε πιό ουσιαστικά επιχειρήματα για την επόμενη εκλογή Δημάρχου Κηφισιάς. Στο δια ταύτα. Η αντιμνημονιακή ρητορική δεν μας αρκεί, γιατί τις εξελίξεις στην πόλη μας δεν τις δένουμε αποκλειστικά με το πολιτικό μέλλον της μνημονιακής ατζέντας.

Έχουμε μεν μνημόνιο, αλλά η Κηφισιά ζει και υπάρχει και στην εποχή του μνημονίου και πρέπει να δούμε τι θα γίνει.